Tazecik anne adayı(İnş) hamileyimmmmm

Kızlar adete 2 gün kala 140 cıkan kan degerim adet günüm 235 cıktı doktor güzel yükselmis dedi geceleri aniden giren kasık agrısıyla uyanıyorum 10 dkka sürüyo böyle bi kasılma yok daha 4 hafta 1 günlüğüZ doktor cok su ic dedi haftaya gel keseyi görelim dedi 5+ 2 de gidecegim insallah görürüz

Benimde hafif ağrım var Karnım çok sis bide peçete ye kahverengi akıntı geliyor normal mi sizce cumartesi doktor randevum
Evet canım bnmde olmuştu bebeğimi öğrendiğim haftalarda peçeteye silince çok hafif kahvemsi akıntı dr.a fln sormuşmuydm hatırlamıyorum ama şükür bana bişi olmadı bol bol uzan dinlen ağır kaldırma ağır iş yapma çok uzun yol yürüme ayakta çok dikilme. ben öle uzun sürmmişti geçti dinlendikçe kayboldu.

Kızlar adete 2 gün kala 140 cıkan kan degerim adet günüm 235 cıktı doktor güzel yükselmis dedi geceleri aniden giren kasık agrısıyla uyanıyorum 10 dkka sürüyo böyle bi kasılma yok daha 4 hafta 1 günlüğüZ doktor cok su ic dedi haftaya gel keseyi görelim dedi 5+ 2 de gidecegim insallah görürüz

Oh şükür bak değerin yükselmiş, evet kızlar bol bol su için benim ilk aylar yaza geldiği için ben 4 lt sadece su içiyordum onun dışında başka çay ayran soda vs. tüketiyordum benim şu hafta kadar hiç elim ayağım şişmedi ödem olmadı bnde ve ben sadece 5 kilo aldım toplam hamilelikte şu ana kadar eşim hep su içtiğim için böle ödem olmadı şişmedin diyor.
Son bir haftadır sabah uyanınca ellerimi şişmiş gibi hissediyorum parmklarımı kapatırken fln ama öle ayak numaram fln değişmedi alyansımı 3 güne kdar takıyordum hep ama şuan takmıyorum olurda birden şişersem çıkartamam die.
Size tavsiyem cidden suyu ihmal etmeyin tuzu azaltın, şimdi kış oldu diye bnde çok içermiyorum suyu 1-2 lt arası ancak içiyorum çay ıhlamur ayran çok içiyorum.

inşAllah güzel bir hamilelik geçirirsinz sizlerde : )

hadi gözün aydınn :)

Evet canım bnmde olmuştu bebeğimi öğrendiğim haftalarda peçeteye silince çok hafif kahvemsi akıntı dr.a fln sormuşmuydm hatırlamıyorum ama şükür bana bişi olmadı bol bol uzan dinlen ağır kaldırma ağır iş yapma çok uzun yol yürüme ayakta çok dikilme. ben öle uzun sürmmişti geçti dinlendikçe kayboldu.
cok tesekkur ederim sizin baya az kalmıs hayırlısıyla :)

On dakika once iki kere idrar testi yaptim ikinci cizgi cikri cok koyu degil.esime dedim simdi ama ilk defa boyle bir sey yasadigim icin tedirginim.gercekten hamile miyim yoksa yaniltabiliyor mu.yarin aksam is cikisi kan vermeye gidecegiz ama o zamana kadar sevineyim mi ne ditorsunuz k8zlar lutfen bi ceval veri .

mrh kızlar, aranıza yeni katıldım.hep takip ediyordum ve bigün bende buraya yazdım.benimde hastalığım 2 gün gecti test yaptım cok hafif bi cizik cıktı.kasıklarımda agrılar var.daha dr gitmedim , kan testi bile vermedim :( insAllah bi iki güne giderim. cok korkuyorum düşük filan olacak diye ... ya da bi sorun cıkacak die. hep bi endişe..

Back
X