Tazminat davası acmali miyim?

cicili82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
26
0
0
Diğer
Yardımcı olursanız gercekten çok sevinirim.....gecen sene yaz aylarında karakoldan bildirim geldi esimin adına ,esim gitti sorun Park'tan çıkarken başka bir arabaya vurup ve kaçmak polisin verdigi tarihte esim uzak bir yerde çalıştığını araba kullanmadığını söyledi....esim belki esimdir bir sorum demiş neyse 2 gün sonra karakol beni çağırdı aksam 19.30 da filan tarih ve filan adreste Park'tan çıkarken arabaya vurup kacilmis arabanın sahibi şikayetçi diye bende o tarihte dışarı çıkmadım sadece 1 gün önce kucuk oğlumu dr götürdüm dedim,, eve geldik polisin verdigi adrese internetten baktık birde ne görelim bizim sitenin arkasındaki park....hemen yaşadığım olay geldi aklıma birgun çok kötü yağmur yağıyordu esim isten çıkmış trenle donüyordu eve esimi aradım seni gardan alayimmi diye sordum oda ok dedi evden çıktım cocukları ablamın kızına emanet etmiştim evin arkasındaki parkinge gittim birde ne göreyim bir tane araba arkamı tamamen kapatmış yan duruyordu onun yanindada başka bir araba etrafıma bakıyorum kornaya basıyorum kimse yok...sonra apartmanın penceresinden bir kadın bakıyordu sonra üst katından bir adam bana baktı bir süre sonra yanıma geldi kızgın bir sekilde NeDen kornaya basıyorsun!!!!!! O sırada sirilsiklam olmuşum yağmurdan bende dedimki gormuyormusun arabamı bloke ermişsin ve benim acelem var polisimi arayayım dedim ve adam arabasını ordan çekti bende gara esimi almaya gittim aradan 1.5 ay sonra karakoldan bildirim geldi ifade vermeye giderken o tarihlerde cocugum hasta oldugu icin ben çıkmadım dedim ben normalde akşamları dışarı çıkan biri değilim adres bizim evin arkası oldugunuda İnternet'e bakınca anladım internetten görür görmez Ogün yaşadığım olay geldi aklıma zaten daha önce esime anlatmıştım....karakol yine çağırdı orda oturduğum anda polis bayan şoför sensin dedi hemen bende olayı anlattım polis onların ifadesini okudu ben o sırada çok sinirliymisim bir cocuğumu on koltuğa koymusum birinide arka koltuğa Park'tan çok hızlı cikmisim cikarkende arka arabaya vurmuşum ben turkmusum bir süre sonra esimle donmusum esime bak ben bu arabaya vurmuşum diye gostermisim beni devamlı görüyormuş bilmem ne bu suçlamayı kabul etmediğimden dolayı polis dosyayı mahkemeye gönderdi.....hemen bir avukat tutup mahkemeye gittik dilim yeterli olmadıgı icin mahkeme ertelendi turk tercüman icin....avukat bize ayrıntılı ifadeyi okudu bizi şikayet eden meyerse pencereden o sırada bakan Arap kadındı arabanın sahibide afrikalı biri afrikalı kesinlikle birşey görmemiş o kadın görüp sözde filan marka filan numaralı araba vurup kaçmış diye ifade vermiş.....avukatın demesine göre kesin mahkemeyi kazanırsınız çünkü burda kaza yapıldığında espektor diye biri çağrılır ve mecburidirde neden çağırmamış yada olay yerine polis....O sırada neden hemen bir foto çekilmemiş ispat olsun diye ve bu arabanın sahibi arabayı Sigorta'da yaptırmış bile mahkemeyi beklemeden????birde kadın demiski o bir carptiki çarpma sesi evime kadar geldi....ozaman hatırlıyorum arkamda duran arabanın arkasında bir araba vardı arabada satılık yazıyordu arabanın kenarı çökmüş her tarafı darp içindeydi avukatın verdigi markayla o arabaninki ayniydi karakol bildiriminden sonra satılık yazısı kaldırıldı herzaman Park'ta duran araba mahkeme gunünden beri yok....ben adım kadar eminim ben kimsenin arabasına vurmadım avukatın düşüncesi benim iyi dil bilmediğimi bildikleri icin sucu benim üzerime atacaklarını karakolda herseyi kabul edeceğimi arabalarınıda bedavadan tamir edeceklerini düşündüler benim tahminim bunlar şebeke bilerek milletin arabalarının arkasına park edip onlarda camdan gozetleyip kimin ordan saat kacta çıktıklarını görüp herhangi bir arabanın üstüne suc atıp yüzde yüz eminim ben çarpmadım kimseye o Park'ta o arabayı okadar darp etmem imkansız avukatta diyorki büyük ihtimal mahkemeyi kazanırız mahkemeyi kazandıktan sonrada onlara tazminat davasını acmak basımdan geçenlerin hepsini yazdım biraz uzun oldu kusura bakmayın sizce tazminat davası acmalimiyim yoksa mahkemeyi kazanmam yeterlimi fikirlerinize çok ihtiyacım var.....

bence once bi bu mahkemeyi kazaninda sonra dusunursunuz tazminat davasini,INSALLAH kazanirsniz...

İnşallah kazanırım eğer kazanamazsam benim icin çok kötü olacak en önemlisi onların yaptıgı bu pislik onların yanına kar kalacak en çok bu koyar bana.....

İnşallah kazanırım eğer kazanamazsam benim icin çok kötü olacak en önemlisi onların yaptıgı bu pislik onların yanına kar kalacak en çok bu koyar bana.....

eger kazanirsan dava ac diyecegimde yani bos bosuna basina belada alma baksana nasil iftiraci kisilermis yinede sen bilirsin,
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH KAZANIRSINIZ(AMIN)...:nazar:

Kızlar bu konuyla ilgili herhangi bir fikriniz varmi????bu mahkemeyi sansa bırakamam yapmadığım birşey ile suçlanmak beni kahrediyor üstüne üstlük mahkemelik olmak.....

Zaten Arap dediğim kadınla aramızda 1 bina var....komsuyuz yani birde kadının penceresi arka tarafa bakıyor arabanın park edildiği yere nekadar ordan geçsem kadın ya pencerede yada penceresi sonuna kadar acik rotgenci resmen.....Birde bu kadını kendime şahit olarak yazmayı düşünüyordum meyersem düşmanımın ta kendisiymis.....

Tazminat davası açmamın sebebi bu iftiranın yanlarında kalmaması,birdaha başka kisilere çamur atilmamasi....Biryandanda basıma bela etmek istemiyorum onları çünkü bu zenciler ve araplar kadar cirkef insan yok buralarda..

Back
X