Konu :savunma talebi
Sayın ………
Yöneticilerinizin yaptığı sözlü uyarılara karşın, iş arkadaşınız K….. t…….. ile uzun süredir devam eden, çalışmaları aksatan ve iletişimi bozan davranışlarınız düzelmemiş, birim içinde huzuru bozar hale gelmiştir.
En son 01-07-2011 tarihinde, bir bilgisayarın açılması sırasında yaşadığınız tarışma sonrasında bir araya geldiğinizde birbirinize yönelik saygısızca davranışlarınız karşısında yönetim olarak tedbir alma gereği doğmuştur
06.07.011
Konu :Savunma
Sn. İnsan Kaynakları Müdürlüğüne,
16.11.2006 dan bu yana Sabah Gazetesi Grubunda görev almaktayım.Bu zaman zarfı içerisinde bir çok personel ile saygı,destek çerçevesi içerisinde görev üstlendim.
Bahsetmiş olduğunuz mesai arkadaşım A…. K… T…… ile kişisel hiçbir problemim yoktur. İş akışı durumunda yaşanan ufak sorunlar zaman aşımına uğrayıp büyütülerek negatif sorunu olarak tarafıma yansıtılıştır.
Bu sorunlar maalesef ki yöneticilerimizi de yansıtılarak onları da üzmüş ve zor duruma sokmuştur. Bunlar şahsımca aşılmayacak sorunlar değildir. Fakat hak verirsiniz ki iş akışı durumunda çalışanlar arasında saygı hiçbir zaman yok olmamalıdır.
Bahsetmiş olduğunuz yaşanan olay da ise başından ele almak gerekirse, yıllık izinler için kendisiyle istişare ettiğimizde (hak verirsiniz ki Ramazan öncesi kısıtlı bir zaman dilimi) Temmuz ayının ilk haftası kendisinin ve son haftasında da a kendimin kullanacağını dile getirdiğim halde bunu şahsi bir tavır olarak algılayıp bu konuşmanın bu zamana kadar sorun haline gelmesi şahsımca fazlasıyla üzücüdür.
Departmanca ortak nokta olarak kullandığımız bilgisayarın iş akışı içerisince açık olması gerektiği yerde bu sorunları şahsi sorun haline getirerek kapatması iş akışı noktasında zaman kaybı, performans düşüklüğü ve şahsi olarak rencide edicidir.
İnsan kaynakları olarak hak verirsiniz ki bir personelin işverene karşı daha verimli olabilmesi için personelin birbirine daha anlayışlı, destek verici ve saygılı olması kanaatindeyim. Olayların bu duruma kadar gelmesi şahsen beni fazlasıyla üzmüştür.
arkadaşlarım bana verilen savunmanın aynısıda karşı tarafada verildi ben savunmamı bu şekilde yaptım en gec yarın saat 12 de bunu vericem savunmamda düeltmem gereken veya eklemem gereken br durum varmı?