Lekeler, Çiller tca peeling hakkında bir kaç soru ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cansudemir

Guru
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
32
3
286
İstanbul
sadece daha önce tca peeling kullanmış olanlar cevaplarsa daha sağlıklı olur böylece bende yanlış kullanıp yüzümü yakmamış olurum

1 - bu ilacı nereden alabilirim ? özl msj atma hakkım olmadığı için daha önce konu açmış arkadaşlara soramadım
2- benim cildim esmer ve biraz zor soyuluyor bu nedenle %25 kullansam bir sorun olur mu ?
3- tca'yla beraber başka hangi ilaç veya kremleri kullanmalıyım ve sıralaması ne olmalı ?
5- tca yüzde kaç dk kalmalı ve en önemlisi durularken gözlere kaçma ihtimali var mı ?
6- ve son olarak bu işlemi uyguladıktan sonra izlerin ortalama %'de kaçı kayboluyor ?

tecrübeleriniz neler paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
merhaba

ben 3 hatta 3,5 yıldır kullanıyorum.. esmerseniz % 20 ile başlayın 25 çok olabilir...
ben bizde.com diye bir siteden alıyorum skin renu markası... 30ml var şişede baya bir gidiyor...
krem olarak yağsız bepanthen kullanabilirsin ilk 3 gün ..sonrada yağsız bir nemlendirici işini görür..
izlerin yüzde kaçı kaybolacağı senin izlerinin derinliğine bağlı bir durum uygulama yaptıkça izler yok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…