Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar , İlk tca seansımı uyguladım ve soyuldu ahım şahım bi fark göremedim sizler tcayımı önerirsiniz yoksa acneylsemi eğer acnelyse ise kaç gün sonra uygulayayım tşkler.
Bu TCA sivilce, leke, delik, yarık, iz, doğrum lekesi, cırmık izi, taş izi, hatta ben leri bile kökten yok ediyor. Terminatör gibi maşallah. 20 miligramı 20 TL ve bir kadına fazla fazla yeter sonbahar döneminde. Gidip binlerce lira veriyorlar ya bu kozmetik mozmetik firmalara, acıyorum bu kadınlara. Halbuki bana danışmanlık ücreti verseler ben onlara öyle bi sonbahar-kış programı yaparımki sormayın.