kızlar kk nın yandaki reklamlarından gördüm bu siteyi çok güzel ve fiyatlarıda oldukça uygun giyim çanta aksesuar vb. şeyler var. bu siteden alışveriş yapan varmı güvenlimidir ilk kez gördüğüm için pek güvenemedim fikirlerinizi bekliyorum
.com'una gitmedim kızlar ama dükkanlarına hep giderim ve temaları zevkle takip ederim.. ayrıca karton bardakta filtre kahvesi sadece 1 tldir.. bu tema harika çantalar vardı siyahını aldım ben 2. gün bitmişti pek çok şey.. her haftanın teması farklı, her hafta süper şeyler olmuyo ama takip etmek lazım bazen çok uygun fiyata çok çok güzel şeyler olabiliyo bu çanta gibi mesela..
cnm ürüne göre değişiyo çok değişik başka yerde bulamayacağın şeyler de gelebiliyo.. bu haftanın temasını 2. gün silip süpürmüş mesela hatunlar.. ben 40 tlye deri görünümlü siyah bi çanta aldım kaç zamandır aradığım çantayı buldum öyle mutlu oldum ki.. kahverengi çanta da vardı.. nette kaldıysa mutlaka bakın derim..
kızlar kk nın yandaki reklamlarından gördüm bu siteyi çok güzel ve fiyatlarıda oldukça uygun giyim çanta aksesuar vb. şeyler var. bu siteden alışveriş yapan varmı güvenlimidir ilk kez gördüğüm için pek güvenemedim fikirlerinizi bekliyorum
tabi ki güvenli cnm.. alman firması aslında.. sadece netten satmıyor istanbulda bir çok semtte ve alışveriş merkezinde dükkanları var.. ayrıca çalışanlarını da çok iyi seçmişler hep kibar ve güleryüzlü çalışanları var.. o nette gördüğün ürünlerin aynısı dükkanlarda da satılıyor..ayrıca kahve satılıyor ve mini bir kafe bulunuyor içerde..