te hayatmn balangc ve sonu :)))

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
:nazar:eweett aslında benim sizler gibi değişik bi hikayem yok ama genede anlatak istedim.bundan altı buçuk sene önce lise birinci sınıftaydım daha yeni bir okul yeni arkadaşalr ilk gittim sınıfa girdim.teneffüs zili çaldı sınıftan çıktım karşı sınıfta bi çocuk ALLAHIM çok tatlı dedim kendi kendime.işte böle 15 gün geçti her teneffüs oda bende kapının önündeyiz bakışıyoruz :utangac:Rabbim nolur alnıma yaz onu dedim sonra geldi teklif etti.bende hemen tamam dedim.ama bu tekliften sonra 3sene hiç ne konuştuk ne görüştük bakışıp durduk.
sonra öss sınawından sonra buluştuk ilk buluşma elimi tuttu öle yürüdük.ama o elimi tutuşu müthiç bi heyecan werdi bana:asigim:we 2 buçuk ay önce nişanlandık askerlik falan biti we biz kawuştuk.we ben diyorum iyiyki o gün Allahım onu alnıma yaz iyiki demişim ilk we son aşkım oldu.bu mutlu aşkta ewlilikle sonuçlanıyo.okuyan herkesten ALLAH razı olsunn.we dualarınız bizimle olsun a.s.

Canım ne kadar güzel bir dua etmişsin we rabbim duanı kabul etmiş inş en kısa zamanda kawuşup ewlenirsiniz canım ne güzel bir aşk hikayesi çok masum
hayırlı uğurlu olur inş
allah yar we yardımcınız olsun
sewgiyle aşkla:asigim: kalın

MaşAllah canım:nazar: nazar değmesin size..Bir ömür boyu hiç ayrımazsınız ve hep mutlu olursunuz İNŞALLAH darısı başıma!!:asigim:

Back
X