• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebrik edilmedim

Kayra2021

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.806
2.078
83
Esimin ailesiyle aramda bir problem yok ama serin bir iliskimiz var.. yurtdisindayim senede birkere yazlari ziyaret ediyoruz.. o ziyaretlerde hic bir sikinti yok herkes saygili seviyeli.. onun haricinde esim ailesiyle duzenli olarak goruntulu gorusyor.. bende bayramlarda, kandillerde, dogum gunu, anneler gunu falan gibi ozel gunlerde gorusuyorum.. esim bebek mujdesini verdiginden beri beni ne kv ne gorumce nede o taraftanda kimse tebrik etmedi. Bi mesaj bile atmadilar esimle gorustuklerinde telefonu kapatmadan selam soyluyorlar o kadar.. simdiye kadar hic ustunde durmamistim ama dun bebegin adi ile ilgili bi konu gecti esimle aramizda kardesinden annesinden falan icin bizimkiler karisirlar bebigin adina gibilerinden.. bende kimse kusura bakmasin beni tebrik bile etmeyen insanlari bebegimin birak ismine hic birseyine karistirmam dedim..Bi tebrik etmek hayirli olsun demek bi mesaj dahi olsa atmak bu kadar mi zor??? Bundan sonra onlari kesinlikle hicbir sekilde aramayi dusunmuyorum..haksizmiyim??

Ilginc olmus biraz. Ben olsam asla izin vermem baskasinin koymasina. Heleki sen hamilesin ve suan herseye alinabilcek durumdasin. Biraz anlayisli olsalarmis keske. Zaten biseyde beklemiyorsun gelinlerisjn sonucta arayip konusmalari gerekliydi. Eşin ne diyor bu duruma. Senin yanindaysa hic biseyi takma

Tebrikler. Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Ben sizi anlıyorum insan takmam dese de takıyor. Ben de riskli gebelik geçiriyorum bir ay gece gündüz ağladım tek lokma ağzıma koymadım da biri dönüp hey insan evladı geçmiş olsun bir şeye ihtiyacın var mı demedi.
Ama işte ben daha iyi anladım insanları. Daha iyi tanıdım. Bebek doğduktan sonra ağızlarını açıp da fikir dahi belirtemezler. Başta eşim bırakmaz çünkü o da gördü.
Size düşen stres yapmamak ve hiçbir şeyinize karıştırmamak.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın eşinle inşallah..
Tebrik etseler de adına Karışma hakları yok en fazla fikir söylerler etmemeleri de ayrıca ayıp olmuş...

em kısa zamanda telafi ederler belki..
Sen bu anlarının tadını çıkar..

Benim de eşimin ailesiyle benzer bir ilişkim var
Söylediğimizde arayıp beni tebrik edeceklerini sanmıyorum
Ben de zaten bebekle ilgili bir şeye karışmalarına müsade etmeyi düşünmüyorum

Esimin ailesiyle aramda bir problem yok ama serin bir iliskimiz var.. yurtdisindayim senede birkere yazlari ziyaret ediyoruz.. o ziyaretlerde hic bir sikinti yok herkes saygili seviyeli.. onun haricinde esim ailesiyle duzenli olarak goruntulu gorusyor.. bende bayramlarda, kandillerde, dogum gunu, anneler gunu falan gibi ozel gunlerde gorusuyorum.. esim bebek mujdesini verdiginden beri beni ne kv ne gorumce nede o taraftanda kimse tebrik etmedi. Bi mesaj bile atmadilar esimle gorustuklerinde telefonu kapatmadan selam soyluyorlar o kadar.. simdiye kadar hic ustunde durmamistim ama dun bebegin adi ile ilgili bi konu gecti esimle aramizda kardesinden annesinden falan icin bizimkiler karisirlar bebigin adina gibilerinden.. bende kimse kusura bakmasin beni tebrik bile etmeyen insanlari bebegimin birak ismine hic birseyine karistirmam dedim..Bi tebrik etmek hayirli olsun demek bi mesaj dahi olsa atmak bu kadar mi zor??? Bundan sonra onlari kesinlikle hicbir sekilde aramayi dusunmuyorum..haksizmiyim??
Bebeğinizin ismine elbette karıştırmayın ama sadece özel günlerde bayramlarda arayan kişi olarak hatalısınız biraz. Kendi ailenizle eminim hergün olmasa bile haftada 3-4 defa konuşuyorsunuzdur. Aynı özeni eşinizin ailesine göstermelisiniz. Onlarda sizin aileniz sonuçta

Canım tebrik ederim, bebeğini hayırla sağlıkla kucağına al inşallah da bizim için de mis kokusundan içine çek :) bu günlerin bir daha geri gelmeyecek o yüzden taaaa fizanda bulunan şahsiyetler için en şahane geçecek günleri zehir etme.. bırak eşinin ailesini sen ve eşin haricinde kimsenn bebeğin ismine cismine karışmaya hakkı yok.. o melek ikinizin ortak meyvesi ise hepsine siz karar verirsiniz. O yüzden hiiiiiç stres yapmayın.. mis gibi hamilelik geçirin meleğiniz size katıldığı vakit ne kadar muhteşem bir aile olacağınızı hayal ederek kavuşma anını düşleyin:) oy nasıl da güzel olacak kim bilir:)

Bebeğinizin ismine elbette karıştırmayın ama sadece özel günlerde bayramlarda arayan kişi olarak hatalısınız biraz. Kendi ailenizle eminim hergün olmasa bile haftada 3-4 defa konuşuyorsunuzdur. Aynı özeni eşinizin ailesine göstermelisiniz. Onlarda sizin aileniz sonuçta
Valla öyle bir dünya yok. Eşimin ailesini çok severim, sayarım ayrı. Ama kendi ailem gibi olamaz ki. Kardeşimle eşimin kardeşi bir olabilir mi...

ne munasebet bebegın ısmıne karısacaklarmıs
aynen boyle soyleyın
ne munasebet ! deyın
en bastan bu konuda tavrınızı cok net ve sert koyun
o taraftan bırı lafını da ederse tutan yok ısteyen dogursun kendı bebegıne ısım koysun ben sızın bebegınıze ısım koydum mu deyın

Ilginc olmus biraz. Ben olsam asla izin vermem baskasinin koymasina. Heleki sen hamilesin ve suan herseye alinabilcek durumdasin. Biraz anlayisli olsalarmis keske. Zaten biseyde beklemiyorsun gelinlerisjn sonucta arayip konusmalari gerekliydi. Eşin ne diyor bu duruma. Senin yanindaysa hic biseyi takma
Esimde beni tebrik etmemelerine bi anlam veremiyor sana cok selamlari var diyo sadece...

Aynı şehirde oturduğumuz halde ne tebrik ettiler 2 yasına gelecek kızım sadece dogumun da gelip gördüler o yüzden çok ta şey etme

Tebrikler. Umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Ben sizi anlıyorum insan takmam dese de takıyor. Ben de riskli gebelik geçiriyorum bir ay gece gündüz ağladım tek lokma ağzıma koymadım da biri dönüp hey insan evladı geçmiş olsun bir şeye ihtiyacın var mı demedi.
Ama işte ben daha iyi anladım insanları. Daha iyi tanıdım. Bebek doğduktan sonra ağızlarını açıp da fikir dahi belirtemezler. Başta eşim bırakmaz çünkü o da gördü.
Size düşen stres yapmamak ve hiçbir şeyinize karıştırmamak.
Tesekkurler bende sizi tebrik ederim ;) sagsalim kucaklarimiza alalim insallah.. benim icinde bitti tek kelime duymak istemiyorum asla karistirmam hicbirseye..

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın eşinle inşallah..
Tebrik etseler de adına Karışma hakları yok en fazla fikir söylerler etmemeleri de ayrıca ayıp olmuş...

em kısa zamanda telafi ederler belki..
Sen bu anlarının tadını çıkar..
Amin insallah:dua: hic sanmiyorum ama bakalim belki hatalarini farkederler ..

Benim de eşimin ailesiyle benzer bir ilişkim var
Söylediğimizde arayıp beni tebrik edeceklerini sanmıyorum
Ben de zaten bebekle ilgili bir şeye karışmalarına müsade etmeyi düşünmüyorum
Hayirli olsun bebisiniz;)) bizde kalp atislarini falan duyduktan sonra have verdik.. esim okadar heyecanliydiki ultrason resmini gonderdi falan onunda hevesini kursaginda biraktilar istedigi tepkiyi goremedi :(

Valla öyle bir dünya yok. Eşimin ailesini çok severim, sayarım ayrı. Ama kendi ailem gibi olamaz ki. Kardeşimle eşimin kardeşi bir olabilir mi...
Ben kendi görümcemi kardeşim gibi görmessem bizimde aramızda soğukluk olur. İnan kız kardeşim gibi oturur dertleşiriz asla fitne düşünen bi insan değildir. Ve onlara kendi ailemden yakın olacağım kendi ailem kadar sevmem gerekir ki seviyorum zaten. Gerisi de huzur mutluluk zaten

Kendi ailemlede cok sik konusmuyorum bazen iki haftayi bile buluyor.. Ben aramazsan onlar ariyor hep benden beklemiyorlar.. oncelerde ben ariyordum ben iki uc hafta aramayinca bakalim beni arayacak mi diye kv annemi arayip smart aramadi ozledim diyordu annem beni arayip kvni ara diyordu.. en son buna cok sinir oldum seni arayana kadar beni arasin dedim ve ondan sonra sadece ozel gunlerde aramaya basladim.. bu konuda gercekten icim rahat...

Tebrikler. Çocuğunuzu sağ sağlim kucağınıza almak nasip olur inşallah. :KK15:

Ben böyle insanları anlamıyorum kendi akrabamız dahi olsa evin reisi kadındır önce ona haber verilir, önce o tebrik edilir der annem hep. Kullandığım cümlelere bile dikkat ederim abimlerin değil de yengemlerin evi derim misal. Sıkmayın canınızı bize söylemesi kolay olsa da. Bazı insanların cahilliğine, fesatlığına ne diyeceğimi bilemiyorum bazen gerçekten. Doğduktan sonra "bizim torunumuz", "oğlumun çocuğu" olacak ama. Keşke etraflıca düşünebilecek seviyede insanlar olsalarmış.

Canım tebrik ederim, bebeğini hayırla sağlıkla kucağına al inşallah da bizim için de mis kokusundan içine çek :) bu günlerin bir daha geri gelmeyecek o yüzden taaaa fizanda bulunan şahsiyetler için en şahane geçecek günleri zehir etme.. bırak eşinin ailesini sen ve eşin haricinde kimsenn bebeğin ismine cismine karışmaya hakkı yok.. o melek ikinizin ortak meyvesi ise hepsine siz karar verirsiniz. O yüzden hiiiiiç stres yapmayın.. mis gibi hamilelik geçirin meleğiniz size katıldığı vakit ne kadar muhteşem bir aile olacağınızı hayal ederek kavuşma anını düşleyin:) oy nasıl da güzel olacak kim bilir:)
Amin canim cok tesekur ederim :KK37: insallah sagliklica kavusalim...

Back
X