- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
Esimin ailesiyle aramda bir problem yok ama serin bir iliskimiz var.. yurtdisindayim senede birkere yazlari ziyaret ediyoruz.. o ziyaretlerde hic bir sikinti yok herkes saygili seviyeli.. onun haricinde esim ailesiyle duzenli olarak goruntulu gorusyor.. bende bayramlarda, kandillerde, dogum gunu, anneler gunu falan gibi ozel gunlerde gorusuyorum.. esim bebek mujdesini verdiginden beri beni ne kv ne gorumce nede o taraftanda kimse tebrik etmedi. Bi mesaj bile atmadilar esimle gorustuklerinde telefonu kapatmadan selam soyluyorlar o kadar.. simdiye kadar hic ustunde durmamistim ama dun bebegin adi ile ilgili bi konu gecti esimle aramizda kardesinden annesinden falan icin bizimkiler karisirlar bebigin adina gibilerinden.. bende kimse kusura bakmasin beni tebrik bile etmeyen insanlari bebegimin birak ismine hic birseyine karistirmam dedim..Bi tebrik etmek hayirli olsun demek bi mesaj dahi olsa atmak bu kadar mi zor??? Bundan sonra onlari kesinlikle hicbir sekilde aramayi dusunmuyorum..haksizmiyim??