Tecavüz edip kız kardeşine gözlerini çıkarttırdılar!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Arjantin'de 16 yaşındaki bir genç kız, 'şeytan çıkarma ayini' gerekçesiyle bir grup tarafından tecavüze uğradıktan sonra kendi kız kardeşi tarafından gözlerinin çıkarılmasına maruz kaldı. Genç kız hastanede yaşam savaşı veriyor.
Sitene Ekle
tecavuz-edip-kiz-kardesine-gozlerini-cikarttirdilar--5972023.Jpeg

Arjantin’in Chaco bölgesinde bulunan General Pinedo köyünde bir ‘şeytan çıkartma’ ayinine maruz kalan 16 yaşındaki genç kızın tecavüze uğradıktan sonra kız kardeşi tarafından gözlerinin çıkarıldığı bildirildi. Genç kız hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, genç kızın ailesi, kızlarını ‘şeytanın ele geçirdiğini’ düşündüklerini ve kızı kurtarmak için yardım aradıklarını belirtti. Genç kızın gözlerini oyan kız kardeşi, talihsiz genci ele geçiren şeytandan kurtarmak için ‘ona acı verilmesi’ gerektiğini, gözlerinin oyulmasının şeytanı ‘kaçırabileceğini’ söyleyerek şaşkınlık yarattı. Genç kızın ablası, köyün dinle sorumlu merkezinin kendisine bıçak aldığını ve kardeşinin ‘iyileşmesi için’ gözlerini oyan kişinin kendisi olması gerektiğini belirtti. Ayine dahil olanların polis tarafından arandığı belirtilirken, Komiser Pablo Almiron, “22 yıllık kariyerimde böyle bir olay ilk kez başıma geliyor” dedi.

http://www.milliyet.com.tr/tecavuz-edip-kiz-kardesine/dunya/detay/2105667/default.htm

gerçek mi bu haber ya, korku filmi olsa izleyemez insan

gerçi niye şaşırıyosak, bizde de olmuyomu bazen mesela münevver olayı

Ateist Morgan Freeman'ın bile kızıydı sanırım o dahi şeytan çıkarma ayinine maruz kalmış. Adamın haberi olsa yaptırmazdı elbette.
Öf ne cahilce şeyler bunlar ya. Fakirler değil de cahiller ölşe gerçekten keşke.

Valla Dünya'da bu kadar kötü insan varken Şeytan'ın insanlara yapacak birşeyi kalmıyor ki.
Şeytan mı arıyorsunuz?
Tecavüz eden grup, göz oyan kızkardeş, alın size şeytan.

Aklima Bakırköy Ruh ve Sinir Hastaliklarindaki göz cikarma hastaligi olan adam geldi. Hem kendi gozunu cikarmisti hem de oda arkadasinin bi gece gozunu cikarmisti..
Tovbeler olsun :KK17:

yarım yamalak bi tecavüz çetesi haberi görüyorum gazetelerden tv den, korkumdan açıp izlemedim, haberinide paylaşamdım haliyle, açmadım hiç, dibimizde bunlar olurken dünyada neler olmaz

22 yıldır polisim boylesini görmedim demis adam
ya insanlar bu kadar mı cahil olur arkads ya

Bdv de bir konu okudum dün aynı o tarz gibi

kızın canı sıkılıyormuş hocaya götürmüşler hoca bunu cin çıkaracağım diye taciz etmiş

göğsünü ellemiş emmiş filan:KK57::KK57::KK57:

bu devirde bu tarz cahil insanların yaşadığını bilmek ürkütücü

elleriyle kızlarının hayatlarını mahvediyorlar

Özellikle Katolik Güney Amerika ülkelerinde, koyu dindar ailelerde/köylerde bu tarz vahşi şeytan çıkarma ayinleri oluyor hala :(

İnsanlara birşeyler oluyor çok fena. Hemde çok. Şeytana iş bırakmaz olmuşlar

Back
X