• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecavüz iddası (acilll !)

angel__091

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
14
0
36
Bursa
*Evli olan bir kız arkadaşım normal bir erkek arkadaşıyla ilişkiye giriyor ve bu durumu kocasına söylüyor kocasıda dayak zoruyla dava açtırıyor. Savcılığa karşı tarafın tecavüz eddiğini iddia ediyor sizce bu durum nasıl sonuçlanır? Ellerinde delil yok *
Yardım Ederseniz Sevinirim Çok Acil bi konu...

Ne vicdansızlık! ınşallah arkadaşınızın iftira attığı ortaya çıkar ve arkadaşınıza ceza verilir...

adli tıpta psikolojisinin bozulduğuna dair rapor alırsa,avukatlarda çok iyiyse çocuk hapse girer diye düşünüyorum.ki adli tıpın raporlarına kesinlikle güvenmiyorum,kadın kolaylıkla alabilir bence raporu

ama erkeğin en ufakta olsa bi kanıtı varsa mesaj fotoğraf gibi,avukatı da iyiyse davayı erteletir o arada daha çok kanıt şahit bulur,bu arada şahit çok önemlidir bu noktada,o zaman yırtar,hele bir de yalan olduğu ortaya çıkarsa kadınla kocası cezalandırılır.

nediyebilirizki...bazi seyler söylemek isterdim ama yine geri kafali olacak adim yada alay edilecek...ama sonucta benim gibi düsünenlerin söyledikleri dogruki erinde gecinde gerceklesiyor....sonra aglamalar zirlamalar..son pismalik fayda etmiyor...

arkadaşlar çok sağolun ama avukat arkadaşlardan da yardım bekliyorum nolur duyduğuma göre zina suç olmaktan çıkmış doğrumu?

canım bızde sımdı aynı sorunu yasıyoruz benımde kaynım tecavuzde ıcerde avukat sadece sunu soyluyorum...adlı tıpta gelecek sonuc cok önemlı..

adli tıpta böyle bir olay esnasında erkek kadını zorlarken oluşabilecek morluk, çizik, zorlama vs bunlarda araştırılır. ayrıca malum bölgede zorlama olmuş mu o da adli tıp raporunda çıkar. ayrıca bu raporun hemen alınması lazım ki izler yok olmasın. birlikte olmanın üzerinden 10 gün geçtiyse ve zormala yoksa, raporda hiçbirşey çıkmayabilir.

Bu ne perhiz ne lahana turşusu, koca kendi boynuzlarını mı tescil ettirecekmiş. Bence bişey kanıtlayamaz eğer bir darp izi ya da zorlama izi yoksa iş uzar gider.

Back
X