tecavüze uğrayan doğursun

Gerekirse devlet bakar evet...Çokkkkk doğru bakar...

Zaten devlet bu açıklamadan sonra ist.da çamlıca tepesine ist.un en büyük camisinin yapılacağını açıkladı...Doğurup buraya bırakın diye sanırım..:44:
Allahım sen yardımcımız ol.:72:..Bu gidiş gidiş değil....:50:

Kaldı ki kürtaj 4 haftaya kadar yapıldığında cinayetler daha da çoğalacak. Birçok kadın gidip kasap olan kişilere kendini canını emanet edecek.

hazırda yetimhanedekilere kadın sıgınma evlerinde tecavüze ugradı diye evden kovulan 0... damgası alan kadınları korudular da birde tecavüzcüsünden olan çocuğu doğurmak zorunda olan ve dünyaya babası (şu an çok sinirlendiğim için aklınıza gelen tüm kötü küfürleri düşünün) olan bir insandan çocuk dogrumasını ve bakıp büyütmesini istiyorlar.Devlet bakacakmış, yetimlere, öksüzlere, evden atılanlara devlet yetti mi de zavallı kadınların (ekonomik özgürlüğü olsun olmasın) hem bebek doğurmaya zorlayıp sonrada sen bakamazsın deyip elinden alacaklar. Ne yapacaklar sonra o çocukları hepsine iş mi verecekler psikolojilerini mi düzeltecekler. babam anneme tecavüz etmiş ben doğmuşum annemde beni istememiş bakamamış beni vermiş mi diyecekler. Toplum psikolojisi çok normal ya birde daha fazla mazlum bebekler gelip psikopata mı dönüşsün. Varsın dönüşsün. Bu millet bunu hak etti. Seçim onların haklkıydı onlar kömüre oduna pirince oylarını sattı.

Bu tecavüz,kürtaj la ilgili konu açma,kapama yarışını kim kazanacak acaba.... Bu konuyu burda enine,boyuna tartışmak kime ne fayda getirecek? Kürtaja evet diyenler ya da hayır diyenler fikrini değiştirecek mi burda konu açıldı diye? Kesinlikle HAYIR... Gerçekten bir şeyler yapmak,sesimizi duyurmak istiyorsak bu forumun dışına çıkmalıyız sanırım... Sayın başbakanımız ya da değerli milletvekillerimiz gelip kk yı onurlandırıp kim ne düşünüyor demez zannımca...

Mesele kürtaja evet hayır meselesi değil ki.
Devletin bedenim üzerinde tasarruf sahibi olmaya çalışması.
Karşı da olunsa, taraftar da olunsa "tecavüze uğrayan doğursun" gibi hadsizce bir açıklamaya tepki gösterilmeli.

Tecavüz sonucu doğan çocuklara bakacakmış devlet.

Normal doğupta,annesiz babasız kalan çocuklara bakabiliyor mu acaba?
Kendi yurtlarından haberi yok bu adamların.
O yurtlarda kalanlara tecavüzü engelleyebiliyor mu?
Minicik çocuklara tecavüz edenleri birkaç sene yatırıp,
elini kolunu sallayarak dışarıya salarken,hiçbir yaptırım uygulayamazken,
onlarca kişinin tecavüzüne uğrayanı suçlu bulurken,
kalkmış bunu mu söylüyor devlet.
Tecavüz sonucu doğan çocuklara bakmanın teminatını vereceğine,
tecavüzü engellemenin teminatını versinler de o zaman aaaaa ne güzel
vatandaş için birşeyler yapılıyor diyelim.

İçimden geçeni yazmışsınız.Sanki yurtlarda çok güzel bakılıyor çocuklar.Görüyoruz haberlerde hepsini.Yazık değilmi bu çocuklara bebeklere.Kadın tecavüze uğrayacak ama yinede doğuracak nasıl olsa devlet baba var bakar değil mi?O çocuğa yazık günah değil mi?Annesiz babasız ne olacak o yavrunun psikolojisi.Dört dörtlük yetiştirme yurtları var sanki de konuşuyorlar boş boş.Özel hayata bu kadar müdahale edilmez.Sezeryan yasak kürtaj yasak,çocuklar 5,5 yaşında okula başlatılır..Allah sonumuzu hayır etsin.Yazacak çok şey varda....

Eğer istenmeyen bir gebeliğim oluşsa yada çocuğumun sakat olacağını söylese doktor (şuanki fikrim) aldırmam çocuğumu.Ama bunun kararını ben veririm.Devlet bıraksın benim karnımdakinle ilgili kararlar almayıda devleti yönetsin

Karşı da olunsa, taraftar da olunsa "tecavüze uğrayan doğursun" gibi hadsizce bir açıklamaya tepki gösterilmeli.

Ben tepki gösterilmesin Başbakan doğru söylüyor demiyorum gösterilsin tabi ama bu tür konuların açılması yasak olan kk da değil :34::34::34:

'tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar'

Bir bakan sözü ,hem de sağlık bakanının sözü.
Birileri tehlikenin farkında mısınız derken gülüyoduk aman ne tehlikesi diye.Her yapılanda artık bu kadarı da olmaz daha fazla ne olacak diyorum ki,her seferinde çıtayı yükseltiyorlar.
Eğer ki bir bakan böyle bir laf edebiliyorsa ve toplum içinde bunu destekleyenler varsa burası benim ülkem olamaz artık.
İlk defa nefret ettim bu ülkede yaşamaktan.Gerçi konu silinecek biliyorum ,Çünkü korku imparatorluğunda yaşıyoruz.Sadece kadınları ilgilendiren bir mevzu kadınlara ait bir forumda tartışılamayacak,bunun farkındayım ama yine de paylaşmak istedim.

hadi devlet tecavüze ugrayan kadına ve dogurmak zorunda oldugu cocuga bakacak eee tecavüz eden ne olacak elini kolunu sallayarak yeni kurbanlar sececek kendıne ...genç nüfüsu artsın diye yapmadıkları şey kalmadı sezeryan dogumu bile kaldıracaklar sezeryanda dogum sınırlaması var ya..dogurabıldıklerı kadar dogursun ınsanlar bakanının karısı 6 normal dogum yapmıs utanmadan onu örnek verdı dün....

bu tecavüz eden manyakların bir taraflarından asacaksın ibreti alem için bakalım o zaman bu olaylar artacak mı? çok şey var cok doluyum ama malum platfom kurallar gereği fazla rahat yazamıyorum

benim bedenim kimse karışmasın diyorlar ya.o karnındaki çocuk senin bedenin değil.o başka bir beden başka bir ruh.bilmem farkında mısınız?

Sitede mademsiyaset yasak değildi yıllardır niye susup durduk yıllarca ?
İnsanlar kafalarına göre parti ismi veriyor,haakret ediyor.
O partiye oy verenler var veya diğer partiye veya diğer partiye.. ?
Herkes ayrı ayrı konu mu açsın,konunun özüne katılıyorum.
Kadınlar hakkında alınan kararların erkekler tarafından verilmesini lanetliyorum.
Ama X partiye oy verdiniz böyle oldu y 'ye verseydiniz şöyle olurdu. vs türündeki muhabbetleri çocukça buluyorum.
Seçim zamanı sandığa gidersin oyunu verirsin burayı miting alanına çevirmek mantıklı
değil.

$krtj.webp ..........

Hükümetin "ileri demokrasi" anlayışını, her gün çıkan yaratıcı bizleri daha bi geriye götüren çıkmaza sokan tutumlarıyla tanık oluyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar..
acaba bu durum kendi aile bireylerin başlarına gelmiş olsa tutumları bu yönde mi olurdu ??? ben onu merak ediyorum ..Hiç empati kuruyorlar mı ????

kürtaja hayır ya da evet demeyi burda tartışabiliriz,kadınlar arasında,fikir verir fikir alırız,ama buna devlet böyle yapacaksın diyemez. bu sadece kişinin kendi inisiyatifinde..
ayrıca kimse doğru ya da yanlış da diyemez. burda tek söz sahibi olabilecek kişi anneden hariç baba dır. o da tecavüzcü değilse..

'tecavüze uğrayan doğursun gerekirse devlet bakar'

Bir bakan sözü ,hem de sağlık bakanının sözü.
Birileri tehlikenin farkında mısınız derken gülüyoduk aman ne tehlikesi diye.Her yapılanda artık bu kadarı da olmaz daha fazla ne olacak diyorum ki,her seferinde çıtayı yükseltiyorlar.
Eğer ki bir bakan böyle bir laf edebiliyorsa ve toplum içinde bunu destekleyenler varsa burası benim ülkem olamaz artık.
İlk defa nefret ettim bu ülkede yaşamaktan.Gerçi konu silinecek biliyorum ,Çünkü korku imparatorluğunda yaşıyoruz.Sadece kadınları ilgilendiren bir mevzu kadınlara ait bir forumda tartışılamayacak,bunun farkındayım ama yine de paylaşmak istedim.
Kesinlikle katılıyorum ben de bu sabah okudum o cümleyi ve kanım dondu. Bunu diyen bir bakan ürkünç!!!
Ben de bu ülkeyi ülkem gibi hissetmiyorum bikaç zamandır. Hislerime tercuman olmuşsunuz.
İnsanlar artık azdılar ve yoldan çıktılar. Belki Allah'tan en çok bahsedilen ancak gerçekte Allah korkusunun en az yaşandığı dönemdeyiz. Sonumuzu hiç iyi görmüyorum.
Genel geçer kesin doğrular vardır. Ve biz ideolojik bir takım saçmalıklar yüzünden nereye gideceği belli olmayan laflarla muhatap oluyoruz. Zehirli cahiller hayatımızı mahvediyorlar.
Cehaletin ne kadar korkunç birşey olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bizden sonrakiler için herşey çok daha zor olacak.

Genç, dinamik, verimli nüfusun sadece doğurmaktan; çocuk bakmayı da sadece karnını doyurmaktan ibaret sanmanın sonucu.

zamanında zina suç olsun da dediler.millet olmaz öyle şey,bu gericilik dedi.en çok da feministler karşı çıktı ve devlet geri adım attı.siz eğer kadın haklarını savunuyorsanız bırakın zina suç olsun ki zina yapan erkekler ceza alsın,yapmayanların da gözü korksun yapmasın.sonra da ağlarlar "kocam beni aldattı çok mutsuzum"diye.halbuki ilk feministler istemeliydi suç olmasını.

Maalesef şartlar gereği bu konuya siyaseti katmadan yorum yapmak mümkün değil. ee sitede siyaset yasak. O nedenle kimse kapanmasına kızmaz umarım..

Son düzenleme:
Back
X