Ewet çok uzun suredir kilom ile başim dertte. Daha önce ki senelerde bir çok gruba katildim zayifladim aldim aldim verdim derken ben 92.700 gramciklari gördüm. Doğrusu çocukluğumdan beri kiloluyumdur. Geçen sene hem diyetisyen hem kendi irademle 18 kilo verdim çokta güzel geri aldim. Tabi bu arada ben nişanladim yok deniyorum olmuo zayifliyamiyorum kafamda bir türlü bitiremiyorum, öyle böyle derken ben evlendim 5 aylik evliyim. Evlilik fazlasi ile yaradı. Eşimde bende kilo aldık ve ayni kilodayiz
Mutsuzum kıyafetlerim olmuyor bacaklarim ve basenlerim inanılmaz kalin, sabahlari mutsuz uyaniyorum, alışveriş desen alt tarafa birşey bulmak imkansız . İşte bu yüzden pazartesi diyete başladım bugün dördüncü günüm pirinç lapası uyguluyorum ilk defa işe yaramiyorda değil hani hiç açlık hissetmiyorum. Buraya hergün her öğün yediklerimi yazıcam böylece kendimi takip etmiş olucam. Benimle beraber sizlerde paylaşımda bulunursaniz yönümüzü daha kolay bulup hedeflerimize azimle ulaşabiliriz Her hafta başıda da fotoğrafimi paylaşip aradaki farkida görmüş olucaz. Sevgi ve diyetle kalin♡♡♡