tecnesyumun kilolari ile savaşı

tecnesyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
349
27
98
İstanbul
Ewet çok uzun suredir kilom ile başim dertte. Daha önce ki senelerde bir çok gruba katildim zayifladim aldim aldim verdim derken ben 92.700 gramciklari gördüm. Doğrusu çocukluğumdan beri kiloluyumdur. Geçen sene hem diyetisyen hem kendi irademle 18 kilo verdim çokta güzel geri aldim. Tabi bu arada ben nişanladim yok deniyorum olmuo zayifliyamiyorum kafamda bir türlü bitiremiyorum, öyle böyle derken ben evlendim 5 aylik evliyim. Evlilik fazlasi ile yaradı. Eşimde bende kilo aldık ve ayni kilodayiz :( Mutsuzum kıyafetlerim olmuyor bacaklarim ve basenlerim inanılmaz kalin, sabahlari mutsuz uyaniyorum, alışveriş desen alt tarafa birşey bulmak imkansız . İşte bu yüzden pazartesi diyete başladım bugün dördüncü günüm pirinç lapası uyguluyorum ilk defa işe yaramiyorda değil hani hiç açlık hissetmiyorum. Buraya hergün her öğün yediklerimi yazıcam böylece kendimi takip etmiş olucam. Benimle beraber sizlerde paylaşımda bulunursaniz yönümüzü daha kolay bulup hedeflerimize azimle ulaşabiliriz Her hafta başıda da fotoğrafimi paylaşip aradaki farkida görmüş olucaz. Sevgi ve diyetle kalin♡♡♡

Merhabalar :) Öncelikle inşallah istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.
Bence öğünlerinizde meyvenin yanına biraz yoğurt ekleyebilirsiniz hem tok tutar hemde protein. Size tavsiyen eğer sağlık durumunuz uygunsa biraz egzersiz yapabilirsiniz, hem kilo verirken sarkmaları önler hem de kalori yakımına katkısı olur :10:
Sağlıkla kalın :)

Merhabalar :) Öncelikle inşallah istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.
Bence öğünlerinizde meyvenin yanına biraz yoğurt ekleyebilirsiniz hem tok tutar hemde protein. Size tavsiyen eğer sağlık durumunuz uygunsa biraz egzersiz yapabilirsiniz, hem kilo verirken sarkmaları önler hem de kalori yakımına katkısı olur :10:
Sağlıkla kalın :)

Merhaba. Aslinda yoğurtla denedim ama pek hoşuma gitmedi. Duzenli sekilde evimde aerobik yapmaya calisiyorim sarkmalarii önlemek için, umarım basaririm :)

Aslinda bugün biraz daha erken kalmis olsaydim güzel bir kahvaltı yapıyor olacaktım. Bu sabah 6 adet eti form yedim.

Evet akşam yemegimi erken yedim anneme geldiğim için sulu köfte 3 adet köfte ve patates. Avuç içi büyüklüğünde tavuk ve bol salata. Umarim bugünü bu şekilde kapatabiliriz.

Günaydınnnn benim gibi cumartesi çalışanlara. Sabah Kahvaltim 1 bardak çay ve 5 adet eti form :) bu arada ben pazartesi diyete başladım 10 günde 1 tartilicam yani perşembe sabahı bakalim fark nasil olacak 92.700 baslangic hadi hayırlısı.

Back
X