tecrübe etmiş bayanlardan yardım!! bi fikri olan yok mu??

screamtur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
10
0
36
Çanakkale
merhaba bayanlar bu akıllı sehpayı herkes cok methedıyor acaba alırken nelere dıkkat etmemız gerekır. bır bayan arkadasın belırttıgı gıbı bır magaza sahıbı bana bu tarz masaların makaslarının cok saglam olmadıgını hemen kırılabılecegını soyledı ben de kararsız kaldım:((( halbukı cok pratık ve bıcımsız salonlar ıcın cok kullanıslı. bu urunu alan arkadaslar nereden aldıkları konusunda bılgı verebılırler mı acaba? cok cok makbule gececek. iyice kafam karıstı:(((( cok da acıl bır durum salonu yenılıyoruz. sevgıler herkese

çocuğunuz var mı blmiyorum ama çocuklu evde o sehpaların pek kullanışlı olucağını sanmıyorum :44: tabi bu aldığınız ürün ve sağlamlığına da bağlı bi durum.

merhaba bayanlar bu akıllı sehpayı herkes cok methedıyor acaba alırken nelere dıkkat etmemız gerekır. bır bayan arkadasın belırttıgı gıbı bır magaza sahıbı bana bu tarz masaların makaslarının cok saglam olmadıgını hemen kırılabılecegını soyledı ben de kararsız kaldım:((( halbukı cok pratık ve bıcımsız salonlar ıcın cok kullanıslı. bu urunu alan arkadaslar nereden aldıkları konusunda bılgı verebılırler mı acaba? cok cok makbule gececek. iyice kafam karıstı:(((( cok da acıl bır durum salonu yenılıyoruz. sevgıler herkese

Akıllı sehpa nedir? C sehpa mı?

Son düzenleme:
cocugum yok sımdılık ama bılemıyorum bı cok kısı cok rahat ettıgını soyluyor hatta yenı evlı bır arkadasm koskoca yemek masasını attı da boyle bırsey aldı salonda cok yer kaplamadıgı ıcın. almaya kararlıyım ama alan kısıler varsa nereden neye gore aldılar onu ogrenmeyı ıstıyorum :((((

zu er cok tesekkur ederim ozel mesaj atamıyorum henuz o yuzden buraya yazıyorum bılmem gorur musun ama cok sagol. pekı memnun musunuz? acıp kapatırken tehlıkelı dıyorlar anıden acılması ıcın tutan makas dusuyormus yada kırılıyormus. ne dersın?

bu tarz pratik diye satılan şeyleri, kullanışlı bulmuyorum..:19:
çabuk bozulabilecek bir hali var..
klasikten şaşmamak gerek, sehpa sehpadır ,masa masadır..

ev biraz dar ise ,boyutlarını küçük almalı ,masa veya sehpanın..
her ölçüde masa sehpa var artık..

benim bir arkadaşım aldı model farklılığı olur belki ama onun sehpası hem çok ağır hemde yüksekliği sandalyelere göre kısa ben tercih etmem şahsen ama dediğim gibi farklı modeller varsa bilmem hafif olmalıki ortadan kaldırıp altını fila süpüreceğin zaman tek başına halledebilmelisin..

Akıllı sehpa | İzlesene.com Video merhaba llınkı burda var fıkır olması acısından. 80 e 80 bır sehpa ıken acıldıgında 80 e 160 masa olan cok pratık bır sey ama bılemıyorum saglamlıgından emın olamıyorum alan yok muuuu :((((

şimdi izledim videoyu model aynı sadece renk farklı ama çok ağır ve kısa bence..o paraya değmez arkadaşım380tl ye aldı

Böyle sehpaların kullanışsız oldugunu düşünüyorum. Bildiğimiz klasik sehpadan şaşmayın.

aldım kullanıyorum ve çok da memnunum.yer darlığından dolayı almıştım 1 yıldan fazladır kullanıyorum bir sorun da yaşamadım.

arkadaslar cok sagolun evet farklı gorusler var kımı cok kullanıslı oldugunu soyluyor ama sizlerin de pek ıcıne sınmedı sanırım benım gıbı:( bakalım ne olcak bir firma ile iletisime gectım bilgi almak icin. cok cok sagolun yorumlar ıcın guzel bayanlar..

Ben değil ama yengem almış evıne , koyu rengını : sıra gunlerınde acıyor orda servıs yapıyor yukseklıgı bu vıdeodan daha fazla ve daha sağlam bır yapısı var.
Evi küçük ve dar olan ınsanlar için bence ideal bir ürün..

Akıllı sehpa | İzlesene.com Video merhaba llınkı burda var fıkır olması acısından. 80 e 80 bır sehpa ıken acıldıgında 80 e 160 masa olan cok pratık bır sey ama bılemıyorum saglamlıgından emın olamıyorum alan yok muuuu :((((

Ben bu sehpayi 3 sene once cobancesme de eskici diye bir stok magaza sitesinden aldim.yemek masasi takimimi anneme yolladim.o zaman adi magic table idi.250 liraya aldim.kucuk salonu olanlar icin tavsiye ederim harika birsey,sik sik yemege misafirim gelir 10 kisi oturdugumuz bile oldu,gayet dayanikli,tek sorun masamla beraber sandalyelerimi de anneme verdigim icin misafirleri masa etrafina dizdigim taburelerde oturtmak biraz garip kaciyor.ama bana gelen evime degil sohpetime guleryuzume geliyor .kisacasi tavsiye ederim ,ilerde buyuk bir eve gecersem bunu oturma odasina alirim diye dusunuyorum simdilik memnunum.

canım nereden aldın pekı fırma adı veremıyoruz ama link gıbı bırsey varsa? yukseklık acısından koltuga oturmak ıdeal dıyen arkadaslar var zıra bıraz alcakmıs ne dersın??

Back
X