Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Tecrübelerinizden yararlana bilir miyim :) (saç dökülmem için)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

arzu91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
101
1
46
İzmir
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bir çok konu açılmış herkes deneyimlerini yaşantıları yazmış.. uzun uzun okuma fırsatım olmuyor ne yazık ki..
Benim saçlarım düz ve ince telli.. ne kadar sıklıkla kestirsem de uçları hemen kırılıyor.. şu 1-2 ay içersinde farkettim de baya baya saçım dökülüyor duşta ve sonrasında tararken.. ( avuç avuç değildir belki ama bu dökülme beni rahatsız ediyor)
sizce ne yapmalıyım, hangi bakım yağları benim işime yarar?
Cevaplarınız için şimdiden çokkk teşekkürler:):3::1:

doktora gitmeyi deneyebilirsin belki bi sağlık problemın vardır mesela kansızlık gibi.ama onun dısında dokulmeler ıcın hangi yaglar iyi geliyo bi fikrim yok:31:

doktora gitmeyi deneyebilirsin belki bi sağlık problemın vardır mesela kansızlık gibi.ama onun dısında dokulmeler ıcın hangi yaglar iyi geliyo bi fikrim yok:31:
Doğru söylüyorsun ama kansızlık belirtim başka yok aslında.. ama yine de gitsem iyi olur..:3:

bencede en başta doktora görün hap falan verirse yada önerdiği şeyin faydasını görmezsen badem yağı+bemiks, evigen, bepanten başlığı var burda ordaki yorumları oku canım aynı şeyleri yazmak istemiyorum orda var zaten yorumlarım ben kullanıyorum kendimi bildim bileli dökülen saçlarım var bi çok şey denedm ama çok şükür faydasını bunda gördm ben arkadaşıma önerdim oda kullandı oda memnun ve o sayfada çoğunluk memnun benim saçlarım ince telli yağlı ve seyrek ama her saç tipine etki ediyo oku yorumları ve kullanmanı öneririm

Back
X