tecrubelerinize ihtiyacım var lütfen yardım! !!

Saskinpusula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
49
10
88
Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim bebek istiyoruz ama olmuyor maalesef :(((( ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve istanbuda yeni olduğum icinhicbiryeri bilmiyorum sizden bu cevrede iyi bir ozel hastane tavsiyesi istiyorum birde ilk muayeneye giderken adetli mi olmam gerek. Bilgisi olanlar yardim ederse cok sevinirim psikolojim cok bozuldu ailemden uzak bilmedgim bi sehirde cok caresiz hissediyorum çünkü:43::43:

Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim bebek istiyoruz ama olmuyor maalesef :(((( ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve istanbuda yeni olduğum icinhicbiryeri bilmiyorum sizden bu cevrede iyi bir ozel hastane tavsiyesi istiyorum birde ilk muayeneye giderken adetli mi olmam gerek. Bilgisi olanlar yardim ederse cok sevinirim psikolojim cok bozuldu ailemden uzak bilmedgim bi sehirde cok caresiz hissediyorum çünkü:43::43:

İstanbul da da değilim bu konuda da çok bilgim yok. 7 ay çok kısa bir süre kendine ya da eşine birşeyler kondurmak için. Belki ikinizde de problem yoktur. Ama Üzme kendini bence. Daha zamanı gelmemiştir belki. Allah rast getirsin inşallah. Herşey gönlünce olsun

Mrb cnm ben ankarada oturyrm.evet hastaneye gittigin zaman adet olup oladigini soruyorlar ve adetliysen muayene ediyolar.eger degilsen adetin 3 yada 4.gunu gel diyolar

İstanbul da da değilim bu konuda da çok bilgim yok. 7 ay çok kısa bir süre kendine ya da eşine birşeyler kondurmak için. Belki ikinizde de problem yoktur. Ama Üzme kendini bence. Daha zamanı gelmemiştir belki. Allah rast getirsin inşallah. Herşey gönlünce olsun

Bilmiyorum ki canim her ay umutla beklemek ve sonunda hayal kirikligi cok zor ben birazda takintili bi insanim heran her dakika aklimda cok sikinti ediyorum ama bi sorun oldgunu düşünüyorum çünkü oveliasyon testi de kullandim ama sonuc alamadim daha fazla bisey yapmadan beklemek istemiyorum... iyi bir hastane arayisi icindeyim insallah isteyen herkese saglikli bebisler Allah nasip eder

Mrb cnm ben ankarada oturyrm.evet hastaneye gittigin zaman adet olup oladigini soruyorlar ve adetliysen muayene ediyolar.eger degilsen adetin 3 yada 4.gunu gel diyolar

Sagol canim cevabin icin... birde iyi bir hastane tavsiye edecek arkadaslar varmi acaba lutfen:5::5::5::5::5:

7 ay endisenmek için Kisa bi süre aslında ama bende aynı senin gibiydim her ay umutlu bekleyis,her ay adet gecikmesi,her ay tek çizgiyi görmek ve umutsuzluğa kapılmak.
Hepsini yaşadım ve tam dr gitmeyi düşünürken gonulsuzce eşimin zorlamasıyla yaptığım testte çift çizgiyi gordum ve o anki mutlulgu anlatamam .
Herşeyin zamanı var ama sabır zaman anlamıyor biran önce olsun istiyoruz .
Inşallah sende yakında görürsün çift çizgiyi.
Hakkında hayırlısı :)

7 ay endisenmek için Kisa bi süre aslında ama bende aynı senin gibiydim her ay umutlu bekleyis,her ay adet gecikmesi,her ay tek çizgiyi görmek ve umutsuzluğa kapılmak.
Hepsini yaşadım ve tam dr gitmeyi düşünürken gonulsuzce eşimin zorlamasıyla yaptığım testte çift çizgiyi gordum ve o anki mutlulgu anlatamam .
Herşeyin zamanı var ama sabır zaman anlamıyor biran önce olsun istiyoruz .
Inşallah sende yakında görürsün çift çizgiyi.
Hakkında hayırlısı :)

Insallahh canım gercekten cok zor bir imtihanmis... evet 7 ay kisa sayilabilir ama ben bu stres le daha fazla bekliyemem kendimi cok yipratiyorum en azindan bi sorun varmi ogrenmem lazim. Aslinda bu ay Turkan saylan hast. de muayene oldum ama doktorun tavri hic hos degildi zaten ileri tetkikler yapklmiyomus o hastanede o yjzden iyi bir hastane ariyorum ama onerisi olabilecek kimse yokmu ki:ssz:

Benim gorumcem önce özel bir hastaneye gitti orda çikolata kisti olduğu halde aşılama yapmışlar tabi hamile kalmadı
Simdi capaya gidiyo henüz testlerini yaptiriyo memnun kalırsa dr unu öğrenirim .
Allah isteyen herkese nasip etsin ınşallah sanada canım.

merhaba,
tecrübeme dayanarak söylüyorum ki bana öyle denmişti. 1 yıl dolsun öyle gel. :39:
ben avrupa yakasındayım ama gittiğim merkezin anadolu yakasında da şubesi var.başarılarını çok duyduğum bir yer olduğundan ben tercih etmiştim.
nedeni ise herşeyi tek tek araştırıp her testi yapıyolar ve çok ilgililer bir sorun varsa buluyorlar ki biz sorunumuzun ne olduğunu orada öğrendik malesef 3 kez klomenle ve 1aşılama ile 1 senemi boşa harcadım her denemede ilaçlar yüzünden olan kistlerin geçmesi için vakit kaybettik. bahçeci kliniğine gittim 1 tüp bebek denemem var şimdi sonuç bekliyoruz. zaten başka türlüde olmazmış bizimkisi en azından bir sorun varsa çözümünü sunacaklardır. allah hepimize yardımcı olsun... :49::16:

:9: bu arada hastalığının 2. veya 3.günü gitmen gerek :18:

Bilmiyorum ki canim her ay umutla beklemek ve sonunda hayal kirikligi cok zor ben birazda takintili bi insanim heran her dakika aklimda cok sikinti ediyorum ama bi sorun oldgunu düşünüyorum çünkü oveliasyon testi de kullandim ama sonuc alamadim daha fazla bisey yapmadan beklemek istemiyorum... iyi bir hastane arayisi icindeyim insallah isteyen herkese saglikli bebisler Allah nasip eder

Umarım ikinizde de sorun çıkmaz ama bişiy diyim ne ne zaman sallamıyorsun amaaan olmuyacak herhalde diyorsun o zaman oluyor genelde. İnşallah kısa zamanda güzel haberler alırsın.

Saskinpusula bizdr esimle ayni sikintilari yasioruz istanbuldayim bende uskudar zeynep kamil hastanesine basvurduk ilk 3kez asilama sonra tup bebek yapiolar arasriedigim kadariyla ozeli cok tavsiye etmiolar gdenler rabbim cumlemizin yardimcisi olsjn

Umarım ikinizde de sorun çıkmaz ama bişiy diyim ne ne zaman sallamıyorsun amaaan olmuyacak herhalde diyorsun o zaman oluyor genelde. İnşallah kısa zamanda güzel haberler alırsın.

merhaba canım
uzun zamandır bakamadım hiç bu arada sonuç geldi negatif paylaşmak istedim :14:

merhaba canım
uzun zamandır bakamadım hiç bu arada sonuç geldi negatif paylaşmak istedim :14:

Nolur üzülme. hoş demekle de olmuyor. Ne demek lazım bilemedim ama bir oluruna bıraksan takmasan dicem ama:( Olmuyor hiçbir olayda yapamıyoruz hiçbirimiz. Dua et Rabbim hayırlısını versin inşallah. Bi de kısa bir süre sonra de ki inşallah " Amaaan boşuna üzmüşüm kendimi hamileyim"

Nolur üzülme. hoş demekle de olmuyor. Ne demek lazım bilemedim ama bir oluruna bıraksan takmasan dicem ama:( Olmuyor hiçbir olayda yapamıyoruz hiçbirimiz. Dua et Rabbim hayırlısını versin inşallah. Bi de kısa bir süre sonra de ki inşallah " Amaaan boşuna üzmüşüm kendimi hamileyim"

teşekkür ederim yok sıkmıycam kendimi doğru diyosun. olacağı varsa olur olmuyorsa da dünyanın sonu değil ya.
nisanda başlayacağız gene bakalım ne olacak yazarım gene allah yardımcımız olsun
:16:

Back
X