Tecrübelerinize ihtiyacım var :( Sizce ne yapmalıyım? Artık çözüm bulamıyorum...

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Arkadaşlar merhaba tanımayanlar için ben 23yaşında müzik öğretmenliği 4. Sınıftayım. Nişanlımla okulda 2 yıl sevgili kaldıktan sonra nilan yaptık. Sevgiliyken de nişanlıykende aynıydı değişmedi fakat ben çok yıprandım sorun şu: ne zaman takım ve siyaset konusu açılsa çook büyük kavga ediyoruz ve artık bardağı taşıran damla hakaret edip saygısızlaşmaya ilişki çirkinleşmeye başladı. Böyle konuları açmamaya kapatmaya çalışıyorum ama o açtığında kavga etmeden kapatmıyor. Ayrıca kendisi bi kaç filmde oynadı ekran yüzü var ve profesyonel oyunculuk yapmak istiyor ben herhangi bi temes olmadığı sürece izin veririm dedim. Hata mı ettim bilmiyorum ayrılmalımıyım onu da ne yapacağımı da bilmiyorum. Tecrübelerinize sığınıyorum :KK43:

Arkadaşlar merhaba tanımayanlar için ben 23yaşında müzik öğretmenliği 4. Sınıftayım. Nişanlımla okulda 2 yıl sevgili kaldıktan sonra nilan yaptık. Sevgiliyken de nişanlıykende aynıydı değişmedi fakat ben çok yıprandım sorun şu: ne zaman takım ve siyaset konusu açılsa çook büyük kavga ediyoruz ve artık bardağı taşıran damla hakaret edip saygısızlaşmaya ilişki çirkinleşmeye başladı. Böyle konuları açmamaya kapatmaya çalışıyorum ama o açtığında kavga etmeden kapatmıyor. Ayrıca kendisi bi kaç filmde oynadı ekran yüzü var ve profesyonel oyunculuk yapmak istiyor ben herhangi bi temes olmadığı sürece izin veririm dedim. Hata mı ettim bilmiyorum ayrılmalımıyım onu da ne yapacağımı da bilmiyorum. Tecrübelerinize sığınıyorum :KK43:
Evlilik öncesi bu kadar saygısızlaşması evlilikte yapacaklarının sinyalini veriyor, çok büyük bir saygısızlığı olmadıysa karşınıza alıp konuşun, saygısızlığı çok büyükse bence bitirin evlilik bu sonuçta, şunu da söyleyeyim değişir diye asla ümit etmeyin, değişmez.

Ya sadece siyaset ve tuttuğu takımla ilgili bir şey bile söylesem sanki eşi ben değilimde onlar onun eşiymiş gibi savunmaya geçiyor ve beni ağlatıyor ben bu durumdan çok ağladım konuştum ama bunlar olmadan benim karakterim olmaz deyip vazgeçmiyor

Siyasi düşünceleriniz çok mu farklı ki???
Dikkat et derim ben, çok fazla saygısızlaşıyosa sorun var...

Ya sadece siyaset ve tuttuğu takımla ilgili bir şey bile söylesem sanki eşi ben değilimde onlar onun eşiymiş gibi savunmaya geçiyor ve beni ağlatıyor ben bu durumdan çok ağladım konuştum ama bunlar olmadan benim karakterim olmaz deyip vazgeçmiyor
Evli misiniz?

Yo aslı
Siyasi düşünceleriniz çok mu farklı ki???
Dikkat et derim ben, çok fazla saygısızlaşıyosa sorun var...
Yo aslında hemen hemen aynı fakat objektif bi yorum yaptığımda bile erkek olsam kafa göz dalacak derecede sinirleniyor

Bu kanı
bu

Bu kanıya nereden vardınız

konuda açıkça belli zaten
Siyasi düşünceleriniz ve futbol takımlarnız farklı diye size hakarete varan tartışmalar yaşatıyor
Siz de onun ilerde yapmak istediği mesleğe sınır koyuyorsunuz

bence siyasi görüş farklılıkları evlilikte ve ilişkide önemli bir sorun..evet farklı görüşlere saygılı olunmalı ancak,neticede siyasi görüşümüz bir şekilde hayatımızı yaşayışımızı ve karakterimizi şekillendiriyor bana göre.
bu yüzden hani zevk meselesi gibi birşey değil.hayatın ta kendisi..o yüzden hayata aynı görüşten bakmadığım insanla hayatımı paylaşamam.net............

Ama siz olsanız naparsınız biriyle öpüşmesini nasıl izlersiniz eşinizin

bence siyasi görüş farklılıkları evlilikte ve ilişkide önemli bir sorun..evet farklı görüşlere saygılı olunmalı ancak,neticede siyasi görüşümüz bir şekilde hayatımızı yaşayışımızı ve karakterimizi şekillendiriyor bana göre.
bu yüzden hani zevk meselesi gibi birşey değil.hayatın ta kendisi..o yüzden hayata aynı görüşten bakmadığım insanla hayatımı paylaşamam.net............
Ama çok ayrı görüşlerimiz yok aynı görüşteyiz zaten ama ben hatalarını söyleyince bana vatan düşmanıymışım gibi muamele yapıyor resmen

konuda açıkça belli zaten
Siyasi düşünceleriniz ve futbol takımlarnız farklı diye size hakarete varan tartışmalar yaşatıyor
Siz de onun ilerde yapmak istediği mesleğe sınır koyuyorsunuz
Düşünsenize eşinizin başka biriyle herkesin önünde öpüştüğünü si bunu kaldırabilirmisiniz bu kadar geniş olamam ben

Ama çok ayrı görüşlerimiz yok aynı görüşteyiz zaten ama ben hatalarını söyleyince bana vatan düşmanıymışım gibi muamele yapıyor resmen
bu da fena bişey bana göre..sizin düşünce yapınıza saygı duymuyor demek ki..eleştirilmek hoşlanmıyor .
bir de oyunculuk meselesi var..onun hayattan beklentisi sizinkinden farklı bir yöne gitmiş demek..zorlamanın anlamı yok.ayrıca daha yolun başındayken önüne set koyup,öpüşme sevişme yok derseniz bundan da siz saygı duymuyor olursunuz zaten..
nişanlılık bunun için zaten..bakalım yapabiliyor muyuz,ben değil biz olabiliyor muyuz diye bakmak için.

Ama siz olsanız naparsınız biriyle öpüşmesini nasıl izlersiniz eşinizin

Tabi ki kaldıramam ben de
Zaten benım düşüncelerime siyasi görüşüme saygı göstermeyen esim olamaz
Yani her fikriniz uyuşmadığında size hakaret mi edecek

Eşimle siyasi görüşlerimiz tamamen farklı birbirinden, hatta zıt.
Hiç bununla ilgili tartışmadık.
Tartışacağımızı da sanmıyorum.

Nişanlınızın size ve fikirlerinize saygısı yok.
Bir siyaset ya da futbol için bile sizin deyiminizle "kafa göz dalacak" seviyeye geliyorsa ilerde daha ciddi sorunlarda bu kafa göz dalma olayını fiile dökebilir.

Eşimle siyasi görüşlerimiz tamamen farklı birbirinden, hatta zıt.
Hiç bununla ilgili tartışmadık.
Tartışacağımızı da sanmıyorum.

Nişanlınızın size ve fikirlerinize saygısı yok.
Bir siyaset ya da futbol için bile sizin deyiminizle "kafa göz dalacak" seviyeye geliyorsa ilerde daha ciddi sorunlarda bu kafa göz dalma olayını fiile dökebilir.
bana bu çok ilginç geliyor..mesela hiç beraber haber izlemiyor musunuz,veya gündemle ilgili tartışmanız konuşmanız olmuyor mu?

Haklısınız gerçekten ama kendisi de istemiyor öpüşme durumlarını ikimizde müzisyeniz santla uğraşıyoruz fakat bu tür saygısızlıklar yapan biri değil ama bu iki konuda böyle nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum

esımle sıyası goruslerımız farklıydı
hıc bırbırımıze kıme oy verdıgımızı sormadıkda soylemedıkde
son oyda ne olduysa benım gıbı dusundugunu haklı oldugumu soyledı ve bu oydada benım gıbı dusunmeye basladı adam
:D
annemle babamında sıyası gorusu ayrıdır ama bı kere bıle bu yuzden karsı karsıya gelmedıler
sızın konuyu acmak ıstememenıze ragmen ısrarla kavga cıkarmaya zemın hazırlıyor sahıs
tuttugu takım ıcın kavga edenıde :D ergen olarak gorurum

Back
X