Esimin bana yalan soyledigini dusunmeye basladim fakat bunu nasil anlarim bilemiyorum fikren yardimci olabilir misiniz ?hangi konuda derseniz eve gec geldi dun gece gec kaldigini sordugumda ise sanki konuyu kaparcasina ay bugun cok yogundum da isten cikamadim da gibi sanki gunahi boynuna ama gecistirici cevaplar verdi gibime geldi ama emin degilim fakat nasil emin olacagim neden suphe duyuyorum derseniz esimin onceki vukuati bakiniz onceki konum derim ama hanimlar yardiminiza gercekten cok ihtiyacim var inanin ?ne yapcagimi sasirdim simdi dogum kontrol icin igne vurulmaya gidicem aslinda herseye ragmen cocuk istedigi icin acaba vurulmasam mi diye dusunurken dun gece ki tuhaf hali yuzunden sanirim gidicem ama kafam karisik ne olur yardim edin bu kardesinize?:çok üzgünüm:
eşinin işi ne ki canım, memursa yalan söyleme ihtimali büyükte, mesai isteyen özel bi şirkette çalışıyosa belki gerçekten işi vardı:hulya:
canım hemen kötüye yorma belki gercekten işte çalışmış mesaiye kalmıştır.belkide sen kıskanç yapıda biriysen eger sana söyleyememiş arkadaslarıyla erkek erkeğe bi yerlerde oturupta sohbet etmiş olabilir.hemen kesin tanıyı koyma biraz takipte ol eger degişiklik görürsen ozaman hüküm sür.buarada bebişiniz varmıydı hiç?
canım zamanında bir hata yapmış ve sanırım bu sende güven problemine yol açmış.şüphe duyman normal.ama biraz takip et eşini baktın temiz çıktı çocuk düşün sende.bak erkekler için baba olma duygusu cok önemli hem bebiş bu aileye huzur ve mutluluk getirir.
Iyi de canim bu mevzu 3 ay oncesi yasandi icimde hala endiselerim ve bana biraktigi hayal kirikliginin yaninda guvensizlikte birakti bir yanim evet yuva icin cocuk sart diyor bir yanim hayir korunmaya devam diyor ....ama hepsi onun hatasi guven duygumu kaybetmeyecekti oyle kolay kolay toparlanmaz artik guvenim ne zaman tam guvenim olur o zaman baba olacaginin haberini alir artik yok oyle haltlar yiyceksin sonra yuzsuzluk yapip tehditkar konuscaksin sonra da hic birsey olmamis gibi cocuk da cocuk diye direteceksin ...sanirim ayni duygulari yasayanlar daha iyi anlayacaktir ama Allah kimseye yasatmasin bu duygulari ben hala toparlanmaya calisiyorum tarumar oldum resmen kafamçokkarıştı
Hayir yok biz yeni evli sayiliriz aslinda o cok istiyordu ama ben bir vukatini yakaladim ve kirildigim icinde korunmaya basladim o ise istemiyor korunmami ama ben hala cok kirginim ona icten ice ama herseye ragmen bir sans tanidim ona bakalim nasil kulllanacak hakkini?
Hayir yok biz yeni evli sayiliriz aslinda o cok istiyordu ama ben bir vukatini yakaladim ve kirildigim icinde korunmaya basladim o ise istemiyor korunmami ama ben hala cok kirginim ona icten ice ama herseye ragmen bir sans tanidim ona bakalim nasil kulllanacak hakkini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?