tecrübelerinize ihtiyacım var!!!!!

stdt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
194
3
116
İzmir
merhaba arkadaşlar;
carşamba günü yumurtalarım toplandı 14 tane ....ve bugün tel. geldi merkezden 4 tanesi dölenmiş :43: ama bu dört tane 1 kaliteymiş,,,,
emriyolog a 10 tanesi heba mı oldu dedim o da " evet benide cok şaşırtı dedi yumurtalar kaliteliydi dedi ....ve ekledi transferi yarınki durumua göre yapacağız durumları iyi olursa pazartesiye kalacak yani 6. gün ama yarında yapabiliriz dedi ...
kafam karıştı ya bu 4 taneyide pazartesiye kadar kaybedersek pazar girdi araya aksi gibi benimle aynı durumu yaşayan var mı
pazartesiye kalırsa sorun olurmu yoksa yarın yapın diye ısrar edeyim mi ..
yardım kızlarrrrrr:52:

Bana yardımcı olacak ,fikir verecek hiç mi kimse yok yaaaa:43:

Son düzenleme:
Bana yardımcı olacak ,fikir verecek hiç mi kimse yok yaaaa:43:

merhaba,
ben hıc 6.günde transfer duymadım genelde 5.gun yapılır dunyada bu boyle 6.gun transferı yok henuz,
4 yumurtdan 2 sını verebılırler ıkısını ne yapacaklar pekı?,
hangi merkezdesın sen canım? dr unla konuşsana bu işin pazarı cuması haftasonusu oolmaz yani

merhaba,
ben hıc 6.günde transfer duymadım genelde 5.gun yapılır dunyada bu boyle 6.gun transferı yok henuz,
hangi merkezdesın sen canım? dr unla konuşsana bu işin pazarı cuması haftasonusu oolmaz yani

ben izmirde özel ege tüp te tedavi görüyorum ...4 yumurtanın 2 transfer olacak 2 si dondurulacak tahmin ettiğim kadarı ile ...yumurtalarım carşamba günü topladılar pazartesiye kalırsa 6 gün oluyor ama sanırım onlar toplandığı günü saymıyorlar ....
ama bu arada 6 gün transferi yapılıyor....
ama endişen bu embriyolar 6 güne dayanır mı bence de pazar da transfer olmalı ama yapmıyorlarrr

merhaba,

ben izmir özel ege tüp te tedavi oluyorum ..carşamba günü toplandı yumurtalarım pazartesi transver olacaksa 6 gün oluyor ama sanırım onlar toplandığı günü saymıyorlar ...ama bu arada 6 gün transverleri oluyor ...
benim tek endişem 6 güne kadar dayanırlar mı ....

ben izmir özel ege tüp te tedavi oluyorum ..carşamba günü toplandı yumurtalarım pazartesi transver olacaksa 6 gün oluyor ama sanırım onlar toplandığı günü saymıyorlar ...ama bu arada 6 gün transverleri oluyor ...
benim tek endişem 6 güne kadar dayanırlar mı ....

canım toplanan gun 1. gun sayılır hep, en fazla 5. günde blastosıst embrio diyorlar yanlış yazmış olmayım, oda herkes uygulanmıyor. sen bir sor dr a ayrıca sana detaylı açıklama yapmak zorundalar ne ıstersen sormalısın unutma:)

canım toplanan gun 1. gun sayılır hep, en fazla 5. günde blastosıst embrio diyorlar yanlış yazmış olmayım, oda herkes uygulanmıyor. sen bir sor dr a ayrıca sana detaylı açıklama yapmak zorundalar ne ıstersen sormalısın unutma:)

dr . konuştum zaten yani emriyolog la o aşamada o ilgileniyor ...bana yumurtaların durmunun cok iyi olduğunu söyledi gelişimleride cok iyimiş yarın sabah ki gelişimine göre de karar verecekler miş pazartesiye kalabilir dedi.....
bende yaptığım araştırmalarda 5 ve 6 gün yapılan transverler blastokist transver olarak geciyor ...ama bu tabi tutma olasılığını artıran bir faktör gibi görünsede % de si cokta yüksek değil ....
ben yarın ki konuşmaya göre karar vereceğim olmazsa pazar günü ne yaptırtırım belki özel durumlarda acıyorlardır merkezi...

Öncelikle 6. Gün transferi yapılır. Zaten yarın bakarlar dayanmayacağını düşünürlerse yarın transfer ederler. Yarında çok iyi morula safhası emb. İçin.

canım ben umut tüp bebekte yaptırdım
benimkide senin deyiminle 6. gün transferi oluyo ama doktorlar ilk günü saymadıkları için 5. gün transferi diye geçiyor. yani yapılan doğru sen hiç kafana takma. eğer dayanırsa en iyisi 5. gün transferi oluyormuş

Öncelikle 6. Gün transferi yapılır. Zaten yarın bakarlar dayanmayacağını düşünürlerse yarın transfer ederler. Yarında çok iyi morula safhası emb. İçin.

canım ben umut tüp bebekte yaptırdım
benimkide senin deyiminle 6. gün transferi oluyo ama doktorlar ilk günü saymadıkları için 5. gün transferi diye geçiyor. yani yapılan doğru sen hiç kafana takma. eğer dayanırsa en iyisi 5. gün transferi oluyormuş

cook teşekkür ederim cevap için sabahtan beri beynim patladı düşünmekten eşimde bende ya pazar bişey olursa diye düşmekten kendimizi alamadık ..ama yarın mutlaka soracağım .....
benimle olduğunuz için sağolun kızlar ..
ama morula safhası olması ki bu yeni öğrendiğim birşey beni rahatlatı ...
ilk denemem ve yaşım 36 pinpirik oldum iğcene :59:

transfer günü sayılmaz hiç bir zaman ..yani senin 5. gün transferi olucak..tutma şansı en yüksek embriyo yani..

Back
X