kızlar ben 30 yaşındayım.bir kere evlendim ve boşandım.2 sene oldu.zor atlattım.tabi sonuçta kimse boşanmak için evlenmez.hayallerim umutlarım hepsi gitti..kimseye güvenemiyordum.şimdi bir var
6 ay oldu.ilişkimiz başlayalı ama 1 senedir tanıyorum.çok iyi biri.ve gerçekten çok fedakar.her zaman önce beni düşünüyor.gözümün içine bakıyor sağ olsun bir dediğimi iki etmiyor.
benimle evlenmek istiyor.tamam desem bugün evlenecek.bende seviyorum.iyi biri.ama korkularım peşimi bırakmıyor.hani her şey güzel başlar ya.yine yanılıyormuyum diyorum.evet seviyorum ama körü körüne bağlanmaktan korkuyorum.ya yine canım acırsa...biliyorum böyle hayat devam etmez.mutlaka birilerine güvenmem lazım.sizce çok mu erken karar veriyorum.evlilik hala uzak gibi..sizce nasıl yaklaşmalıyım.yani doğru insanmı bilemem tabi ama belki anlayabilecek şeyler vardır.sizler bilirsiniz. :) inanın karar veremiyorum.bi an hevesleniyorum.sonra dur ne bu acele diyorum.valla çok kararsızım sizin engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.ne olur kızlar fikirlerinizi paylaşın benimle..tşk..