merhabalar 22 yaşındda 75 kilo bir bayanım. akupunkturla ve diyetle kilo vermeye çalışıyorum ama öğrenci olduğum için uyku düzenim çok bozuk. sabah 6 da yatıp öğlen 12 de kalkıyorum. bilirsiniz ki diyetlerde sabah 8 de kahvaltı önemli ama ben yapamıyorum napcam onuda bilmiyourm tecrübelerinize dayanarak lütfen yardım edin bana
merhabalar 22 yaşındda 75 kilo bir bayanım. akupunkturla ve diyetle kilo vermeye çalışıyorum ama öğrenci olduğum için uyku düzenim çok bozuk. sabah 6 da yatıp öğlen 12 de kalkıyorum. bilirsiniz ki diyetlerde sabah 8 de kahvaltı önemli ama ben yapamıyorum napcam onuda bilmiyourm tecrübelerinize dayanarak lütfen yardım edin bana
merhaba canim ilk yazan ben olayim dedim :) 12 de kalktigin icin 12 de kahvalti yapacaksin mecbur :) ben 2 ögün besleniyorum günde ve bu sayede cok kisa sürede kilo verdim :) en azindan sabah kahvaltisi ve aksam yemegi yersen ve yatisina kadar da meyve ve yogurtla idare edebilirsen yararli olur diye düsündüm ben :) yardimci olmak isterim sana :)