tecrubelerinize ihtiyacım var

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
merhabalar 22 yaşındda 75 kilo bir bayanım. akupunkturla ve diyetle kilo vermeye çalışıyorum ama öğrenci olduğum için uyku düzenim çok bozuk. sabah 6 da yatıp öğlen 12 de kalkıyorum. bilirsiniz ki diyetlerde sabah 8 de kahvaltı önemli ama ben yapamıyorum napcam onuda bilmiyourm tecrübelerinize dayanarak lütfen yardım edin bana :(

merhabalar 22 yaşındda 75 kilo bir bayanım. akupunkturla ve diyetle kilo vermeye çalışıyorum ama öğrenci olduğum için uyku düzenim çok bozuk. sabah 6 da yatıp öğlen 12 de kalkıyorum. bilirsiniz ki diyetlerde sabah 8 de kahvaltı önemli ama ben yapamıyorum napcam onuda bilmiyourm tecrübelerinize dayanarak lütfen yardım edin bana :(

merhaba canim ilk yazan ben olayim dedim :) 12 de kalktigin icin 12 de kahvalti yapacaksin mecbur :) ben 2 ögün besleniyorum günde ve bu sayede cok kisa sürede kilo verdim :) en azindan sabah kahvaltisi ve aksam yemegi yersen ve yatisina kadar da meyve ve yogurtla idare edebilirsen yararli olur diye düsündüm ben :) yardimci olmak isterim sana :)

Back
X