• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübelerinize İhtiyacım Var

Senay_Bekir

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
100
0
16
İngiltere
Merhaba arkadaslar,

Erkek arkadasimi ben terk ettim, ama daha sonra pisman oldum ve kendisine donmek isteyince, bu sefer de o kafasinda bitirdigini soyledi. acaba inatlasiyor mu, doner mi diye merak ediyorum. merak ettigim soru su, kafasinda bitiren bir erkek tekrar doner mi?

simdiden cok tesekkurler.....

Merhaba arkadaslar,

Erkek arkadasimi ben terk ettim, ama daha sonra pisman oldum ve kendisine donmek isteyince, bu sefer de o kafasinda bitirdigini soyledi. acaba inatlasiyor mu, doner mi diye merak ediyorum. merak ettigim soru su, kafasinda bitiren bir erkek tekrar doner mi?

Çok özel değilse neden ayrıldın? duruma göre değişir ama sanmıyorum döneceğini.. Dönse de o ilişkiden hayır gelmez..Dönmemesi daha hayırlı olmuş bence.. :31:

Bir kere ayrılıp kendin dönersen,sürekli bunu yüzüne vurup seni ezebilir...bunu sana karşı kullanabilir.. Ki dönerse kesin kullanır.. :ssz:

dönebilir, eğer üzerine giderseniz bu ihtimal azalır, akışına bırakıp ilgilenmezseniz yükselir. terkedildiği için bitirmediyse bile kafamda bitirdim demesi normaldir belki biraz peşinden koşmanızı istiyor olabilir. siz gene de bitirmiş gözüyle bakın ve her şeyin hayırlısı diyerek akışına bırakın bence

Herkesin tecrübesi farklıdır ama.
Kimisi döner kimisi inattır dönmez.
Yaşadıklarınızla da alakalı.
Siz onu terkettikten sonra yaşadıklarıyla da tabi...

Merhaba arkadaslar,

Biz bunu nerden bilebiliriz ki?
Olayı biraz aç, ona göre yorum yapalım.

Genel bir yorum olacak ama,
Kadın yüreğinde, erkek kafasında bitirince o ilişki bitmiş demektir.

Back
X