• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübelerinizi Konuşturun (: Yardımınıza İhtiyacım Var

ChiRKinsHeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
55
0
86
Ankara
Selam kızlar..

Yardımınıza ihtiyacım var sanırım çünkü ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum.

İlk görüşte aşka inanır mısınız? Ben hep inanırdım da hiç yaşamamıştım. Şuan yaşıyormuyum onada emin değilim ama :kedi:

Dersaneye başlayalı yaklasık 2 hafta oldu. İlk gün onu gördüm ve cok ilgimi çekti. Sürekli onu görmek istemeler , görünce elin ayağa dolaşma durumu , arkadas sohbetlerine Fransız kalıslar.. . Tabiki bunlar aşka yorulmaz ama bilmiyorum işde.

Biraz utangac bir tipim ben. Aşkından ölsem gidip söyleyemem o derece. Hatta bakmaya bile utanıyorum. bugün ilk kez yüzüne dikkatli baktım. opuyorumnanaktanVe içimden dedim ki " onu istiyorum "

İstiyorum istemesinede nasıll mafoldumben Çok az bir gözgöze gelmişliğimiz var . Ben zaten fazla bakamıyorum. Bakdıgım zamanlarda onun baska seylerle mesgul oldugunu görünce hemen uzaklasıyorum ( kendi kendime neyin tribini yapıyosam kaydirigubbakcemile3)

Şimdii sizden öğrenmek istediğim onun ilgisini nasıl çekebilirim. Uçuk şeyler yapamam belki ama ne biliyim tecrübelerinizden yararlanabilirim biraz :kedi:

Back
X