Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri tecrubelı ablalarım kardeslerım yardımmm edin

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
herkese selam benım kısa sure once sozum oldu bana soz ıcın bohca geldı ama bız anlastık kayınvalıdeme ben sonradan getırıcez sıze dedım yalnız annem tutturdu ılla sana nasıl geldıyse cıkolata yapılıcak oyle olması gerekır falan dıye bıde bunu tullerle falan susletme pesınde sankı oğlunuzu ıstemeye gelıyoruz gıbı cok garıp olucak annem doğrumu sızce yoksa daha hafıf abartısız kadıfe kutuluar oluyo ya onlara cıkolata koyup gotursek olmazmı cok kararsız kaldım yardımlarınızı rıca dıyorum ne goturmelıyız?

valla bence çikolata götürmek çok garip istemeye gelen onlar mı yoksa sizmisiniz? Ben evleneli 5 sene oldu, yani sözleniğim nişanlandığım zaman onlar bir sandık içinde getirmişlerdi herşeyi..tabi yanında çikolatasıyla birlikte ama nişandan önce oldu sanırım. sonra biz de nişandan sonra iadeyi ziyaret manasında bir valiz içinde erkektarafının bohçası için işte ne lazımsa koyup götürdük,ama çikolata götürmemiştik. bir tepsi baklava almıştık. ya aslında böyle adetlere çok takılı kalmamak lazım.. ama yapılamadan da olmuyor işte Yine siz karar vereceksiniz sonuçta, canını sıkma öyle ya da böyle bir şekilde oluyor, her kes bir şey söyler karar verilir olur biter. Önemli olan sonraki kısmı, bunlar formalite..Biraz sıkıntılı, yorucu bir süreç ama bu süreçte ailelerin gönüllerini kırmamak çok önemli

Süsleme konusunda erkek bohçası da süsleniyor tabii ama daha sade bir şekilde, çikolata değilde arkadaşların dediği gibi baklava güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…