Tecrübeli anneler bakar mısınız

Sla__

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2023
101
23
18
21
Merhaba arkadaşlar bebeğim şuan 11 Ay 10 günlük ilk doğduğunda anne sütü alıyordu sonrasında mecburen sütüm azalınca mama başladık 8 aylıkken de sütüm kesildi bebeğim şuanda sadece mama içiyor ana öğün olarak . Ek gıda sürecimize başladığımızda sonuç hayal kırıklığı tatsız tuzsuz hiç bişeyi yemedi yoğurtta buna dahil , meyve hariç tadım bile yapmıyordu şuanda çorba içiyor yaptığım sulu yemeklerden veriyorum kabağı falan çiğniyor yutuyor gayet güzel ama sonrasında sürekli mama istiyor . Karnını tek öğünde olsa doyuramıyorum 3 kase çorba da içse yine mama istiyor vermek istemiyorum oyalamaya çalışıyorum ama bu sefer çok ağlıyor uykuya geçişte sıkıntı yaşıyoruz ve şu içmediği için kabız oluyor bu en büyük problemim günde 1 fincan bile su içmiyor alıştırma bardağı aldım herşeyi denedim çay bardağıyla verdim kartonla verdim herşeyi denedim 2 yudum alıp bırakıyor . Dışarı çıkıyoruz terliyor ve yine su içmiyor tecrübeli anneler destekleriniz bekliyorum

17 aylik oldu kızım ve hala uykuya geçerken biberon istiyor. emmeyi kestigimiz icin biberondan emme duygusunu giderdigini düşünüyorum.cunku dediginiz gibi karnı tıka basa dolu olsa da illa o mamayı içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…