Tecrübeli anneler bana fikir verir misiniz?

penpetekir

Allahım sen büyüksün
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
562
22
118
Selamlar hanımlar.
16 aylık dünya tatlısı bir kızım var. Şu an 5+4 günlük hamileyim. Hem çok mutluyum hem de düşünceli.
Buna benzer bir durum yaşayan anneler, bana ne söylemek ister. Kızım kıskanacak mı? ikisinin beraber büyümesi iyi bir şey mi? Sevgi paylaştıkça artar ama ilgi bölünür mü? 2.bebek doğduğunda kızım 2 yaşını doldurmuş olacak. Bence çok erken değil 2. bebek için ama gerçekten öyle mi?
Şimdiden teşekkürler...:nazar: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:

Selamlar hanımlar.
16 aylık dünya tatlısı bir kızım var. Şu an 5+4 günlük hamileyim. Hem çok mutluyum hem de düşünceli.
Buna benzer bir durum yaşayan anneler, bana ne söylemek ister. Kızım kıskanacak mı? ikisinin beraber büyümesi iyi bir şey mi? Sevgi paylaştıkça artar ama ilgi bölünür mü? 2.bebek doğduğunda kızım 2 yaşını doldurmuş olacak. Bence çok erken değil 2. bebek için ama gerçekten öyle mi?
Şimdiden teşekkürler...:nazar: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49:
tecrübeli anne değil ama iki yaş küçük kardeşe sahip bir abla olarak yazıyorum annemin söylediğine göre başlarda biraz kıskançlık yapmışım hatta tuvalete gitmeyi bırakıp kıskançlığıma tekrar bez bağlamak zorunda kalmış annem ama sonrası bu kıskançlığım geçmiş arada iki yaş olduğundan ikiz bile sananlar oluyordu herşeyden öenmlisi yaş farkı az olduğundan iki kardeş olarak birbirimizi daha iyi anlıyor ve daha iyi anlaşıyoruz pek çok ortak nokta oluyor

Back