• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrubeli anneler bana yol gosterinn

Findikkurabiyemm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
42
14
8
34
Bebegim 7.ayini bitirmek uzere cok istahli bi bebek degil sutumde eskisi kadar salgilanmiyo azaldi.kahvaltiyi karistirarak veriyorum cok az sulandirip bulamac seklinde yediriyorum.ne zamana kadar boyle vermeliyim tek tek vermeye kalksam simdi az yiyo zaten o zaman daha az yer heralde.25 yasindayim ilk bebegim bu ek gida isini cok bilmiyorum yardimci olurmusunuz.kilosu birazcik az acaba benmi besleyemiyorum diye sikinti yapiyorum kendime.ama hersey yapip yedirmeye calisiyorum bi kac kasik yiyo sonra sikiliyomu napiyosa ya agzini kapatiyo yada eliyle ittiriyo ne yapacagimi sasirdim lutfen yardim edin.

Benim bebegimde 8. Ayina girecek bi hafta sonra ben karisik vermiyorum o zaman yemiyor yumurtanin sarisini veriyorum labne peynir veriyorum pekmezide ilik suda sulandirip yaninda iciriyorum sutun icinde siyah yas uzumu blendirda cek suyunu ic baya artiriyor sutu yada dere itu ye sabah aksam bir avuc

D Duru321 hmm benim bebegim karisik verince yiyo da cabuk sikiliyo hic biseyi tam bitirtemedim icime dert oluyo.kahvaltiyi cok sulandirmiyorum baya bi kati oluyo aslinda cignesin diye tek tek nasil veriyosun ki ben bilemedim simdi hangisi iyi :-(

D Duru321 hmm benim bebegim karisik verince yiyo da cabuk sikiliyo hic biseyi tam bitirtemedim icime dert oluyo.kahvaltiyi cok sulandirmiyorum baya bi kati oluyo aslinda cignesin diye tek tek nasil veriyosun ki ben bilemedim simdi hangisi iyi :-(
Bence tek tek ver hepsinin tadina ayri ayri alissin yani labneyi bi yatli kasigi kaar yumurtanin sarisini yarim pekmezi 1 cay kasigi kadar veriyorum

Önüne koy ne yedirmek istiyorsan kendi karıştırarak daha güzel yer ben oğluma öyle yapıyordum hala öyle yiyor kendi yemeyi seviyor
Bebegim 7.ayini bitirmek uzere cok istahli bi bebek degil sutumde eskisi kadar salgilanmiyo azaldi.kahvaltiyi karistirarak veriyorum cok az sulandirip bulamac seklinde yediriyorum.ne zamana kadar boyle vermeliyim tek tek vermeye kalksam simdi az yiyo zaten o zaman daha az yer heralde.25 yasindayim ilk bebegim bu ek gida isini cok bilmiyorum yardimci olurmusunuz.kilosu birazcik az acaba benmi besleyemiyorum diye sikinti yapiyorum kendime.ama hersey yapip yedirmeye calisiyorum bi kac kasik yiyo sonra sikiliyomu napiyosa ya agzini kapatiyo yada eliyle ittiriyo ne yapacagimi sasirdim lutfen yardim edin.

benim ilk kızım böyleydi doktorumuz ev tarhanası yap pişirip süzgeçten bastırmadan süz biberonla ver dedi gerçekten işe yaradı.ayrıca şu kahvaltılıkları karıştırıp bulamaç gibi verme işini anlamıyorum sen yiyebilirmisin bu şekilde ?peyniri tek yiyemiyorsa çorbaya katabilirsin.bulgur,pirinç,mercimek,patates,havuç ve bir küçük soğanı beraber haşla birazcık tuz nane ve tereyağıyla tatlandır rondodan geçir işte sana besleyici bir çorba .yemekleri çatalla ez ver.Benim kız ıspanak yemiyordu iyice küçültüp ıspanakları yufka böreği yapardım minik minik verirdim yerdi.Deneme yanılma yöntemi:)meyva yemiyorsa püre yapıp yoğurtla karıştır mesela.aklıma gelen şeyler bunlar şimdilik.

nescafe_811 nescafe_811 dun tek tek vermeyi denedim bi kere yumurtadan aldi bidaha da sokamadim agzina hic bisey bir saat sonra eski yontem yapinca yedi belki en bastan boyle alistrdigim icin diger turlusunu reddediyo.valla cok sikinti bu ek gida meselesi artik buyusede biz ne yiyosak ondan yese diye dusunuyorm cogu zman.ama dedigin gibi yaptim cok kez degisik corbalar yaptim baya bugunde sehriye corbasi yapcam tavuk suyundan sikinti yaa:-) ama tsk ederim cvbin icin.

benim kuzenim bildiğin un çorbasıyla büyüdü, ağlardı teyzem açlıktan ölecek diye :) şimdi 25 yaşında gayette sağlıklı korkma daha çok küçük öğrenecek annesi:)))

Back
X