- 25 Eylül 2011
- 52
- 55
- 88
- Konu Sahibi pisipisimiyav13
-
Kasiga alismaz biberona alisirKaşıkla verdim bir kere bu sefer de kaşığa alışır, kolay gelir seni emmeyi bırakır dediler. Arada kaldım anlayacağınız.
Bu arada yatmadan mamayi verdim doydu uyudu diyelim gece kalkınca yine başa sarmayiz değil mi?
Emzirirken hemen uyuyakalırsa ellerini ayaklarını sevip uyandırın,biraz daha emmesini sağlayın derim.Kaşıkla verdim bir kere bu sefer de kaşığa alışır, kolay gelir seni emmeyi bırakır dediler. Arada kaldım anlayacağınız.
Bu arada yatmadan mamayi verdim doydu uyudu diyelim gece kalkınca yine başa sarmayiz değil mi?
Kaşıkla sürekli vermiyeceksiniz ki sadece gece beslemesindeKaşıkla verdim bir kere bu sefer de kaşığa alışır, kolay gelir seni emmeyi bırakır dediler. Arada kaldım anlayacağınız.
Gaz sorunu kalmadı çok şükür. Gündüz uyuyorum. Fakat gece o kadar çok uymaya zorlanıyorum artıkbu aylarda gaz sorunu olabilir belki ondan uyanıyordur, bana normal geldi malesef bu aylarda gündüz de gece de o ne zaman uyursa sende o zaman uyucaksın, ben gündüz oturduğum yerde uyuduğumu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?