Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıktecrübeli anneler doğumdan sonra kac tulum,body,almalı?ilk gerekli olanlar neler??
ilk zamanlar inanki hiçbişey elinde kalmıyo çok sıvı oluyo kakaları hatta bizimki alışkanlık etmişti nezaman altını açsak yapıyodu bide nasıl oluyosa bi güçle yapıyodu fışkırıyodu üstümüze başımızakaydirigubbakcemile3
normal ayaklı tulumlar daha kullanışlı bebişi kucağınıza aldığınızda beli açılmıyo paçası sıyrılmıyo bitane atlet niyetine çıtçıtlı badi üstüne 2 tane tulum giydirdinizmi yeterli tabi ayağına içten minik çorapta giydirin üşemesin bebişler.sonrada rahat rahat sevin öpün koklayın emzirin.....:icecream:
normal ayaklı tulumlar daha kullanışlı bebişi kucağınıza aldığınızda beli açılmıyo paçası sıyrılmıyo bitane atlet niyetine çıtçıtlı badi üstüne 2 tane tulum giydirdinizmi yeterli tabi ayağına içten minik çorapta giydirin üşemesin bebişler.sonrada rahat rahat sevin öpün koklayın emzirin.....:icecream:
teşekkür ederim canım. ben de aynen senin gibi düşünerek aldım. badisinin üzerine penya zıbınlarından giydiririm üstüne tulumu bir de yün yleek oh mis gibi...
makina için hiç mi birikmeyecek bebiş kıyafetleri.. dır dır insanın başının etinin yiyorlar..
banada fazla alma dediler iki günde temiz birşey kalmamıştı. arkadaşların dediği gibi kakası hem bacaklardan hem sırttan bir anda sızıyor. bebeği çıplacık soyup en baştan temizleri giydiriyorsunuz sonra ne giydircem telaşı. yıkasanız hemen kurumuyor sürekli kurusun diye ordan oraya asıyorsunuz. biri geliyor görmeye çocuğun üzerinde saçma sapan şeyler kalmış oluyor..
mutlaka fazlaca alınmalı.. ihtiyaç olmayanı kullanmazsınız hediye götürürsünüz.. nasılsa toplumumuzda hediyeleşme kültürü geniş..
aynen ya dokunmadıklarımızı hediye götürürüz yada 2.bebek filan olursa ona giydiririz.bende 8 tulum ve 6 tane filan da alt-üst takım var.zaten zayıf olcak benim kız. 14 takımı giysin işte,her gün 2 kez üst değiştirse 1 hafta değişik değişik giyinmiş olur.
hmm arkadaslar ben temmuzda istanbula gidicem, fransada yasiyorum. Bu yazdiklarinizdan yola çikarak liste yaptim. Bende bilmiyordum ne alacagimi. Ilk bebegim olacagi için hiçbir fikrim yok.
arkadaşlar ben kimsenin dediğine kulak asmıyorum onlar konuşup dursunlar ben alacağımı alıyorum parasını ben veriyorum onlar değil
güzel gördüğüm ne varsa hele elimde paramda varsa eşimle hiç kaçırmıyoruz alıyoruz
halada alacağım kullanışlı şeyler alıyoruz sonuçta büyüklü küçüklü
şuna 28 haftalık hamileyim
daha anne annesi baba annesi de alıyor allah hayırlısıyla giydirmek nasip etsin inşallah
fazla seyler almayın cok cabuk buyuyorlar ama ben aldıklarımn hepsini giydirdim kızıma bıraz titizimde :)
sız farketmeden cok hızlı buyüyorlar en rhatı cıcıtlı tulum body bence mothercare den cıtcıtlı ayaklı ve ellerı kapalı (tabı ıstedıgımızde acılabılen) tulumlar almıstım coook işime yaradıı cokkk