Tecrübeli anneler dr browns mi yoksa avent mi

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
Evet arkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.

Sizce hangisini almaliyim? Gaz sancısı yapmayan biberon olsun istiyorum.çünkü doğuda tek basimayim mümkün oldugunca kolaylik saglasin istiyorum. Dr browns serilerine bakinca anlamiyorum pek.ikili yenidogan setler var dar agizli biberon.birde genis ağızlı doğal akis ve standart options falan var.yani bunlarin anlami nedir?genis agizli dar agizli ve standartin farki ne??

Avent icin de onerileriniz varsa paylasirsaniz cok mutlu olurum.nolur yardimci olun sudan cikmis balık gibiyim.nerden basliycami bilemiyorum yeni yeni ogreniyorum iste.1 tane biberon yeterli oluyor mu?2 tane mi almaliyim yoksa

Dr browns ile basla. Emzik level 1 olacak.
Bebek almazsa eger lansinoh alirsin.
Dar ağızlı mi geniş ağızlı mi hangisini alayim? Ikili baslangic setleri var dar ağızlı 120 ml ve 240 ml.birde genis agizli dogal akis ve standart options falan var.bunlarin ne anlama geldigini cozemedim.1 tane mi alayim biberonu?

Dar ağızlı mi geniş ağızlı mi hangisini alayim? Ikili baslangic setleri var dar ağızlı 120 ml ve 240 ml.birde genis agizli dogal akis ve standart options falan var.bunlarin ne anlama geldigini cozemedim.1 tane mi alayim biberonu?
Standart options olanindan alman lazim. Onda biberon sabit kaliyor bebek buyudukce emzik degistiriyorsun sadece.
Ilk basta 1 tane al bebek begenmezse begendigini bulana kadar degistirirsin zaten :)

Ben ikisini de kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Yedek olarak Dr Browns aldım. Onun başlığı avent e göre daha yumuşak. Meme ucu hissiyatı veriyor daha çok. Avent biraz sert. Ama ikisini de seviyor bebeğim. Anne sütü+mama takviyesi şeklinde ilerliyorum ben.

Ben ikisini de kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Yedek olarak Dr Browns aldım. Onun başlığı avent e göre daha yumuşak. Meme ucu hissiyatı veriyor daha çok. Avent biraz sert. Ama ikisini de seviyor bebeğim. Anne sütü+mama takviyesi şeklinde ilerliyorum ben.
Dr browns in hangi modelini aldınız?şu ikili dar ağızlı yenidogan setlerinden mi,yoksa genis agizli mi?yada standartmi hangisi?

Dr browns in hangi modelini aldınız?şu ikili dar ağızlı yenidogan setlerinden mi,yoksa genis agizli mi?yada standartmi hangisi?
_20180623_113718.webp

Bundan :)

Biberon ve mama alma taraftarı değilim bunlar ihtiyaç dahilinde alınmalı bence çünkü psikolojiman nasılsa mama biberon var deyip yöneliyor insan oğlumda öyle olmuştum çünkü şimdi 2 aylık kızım bunda almadım aklımda mamaya kaynadı bu benim fikrim

Back
X