- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
1 tane mi almistiniz biberon? Kac ml aldınız?Ben avent kullandim. Çok memnun kaldım. Diğerini bilmiyorum
Dar ağızlı mi geniş ağızlı mi hangisini alayim? Ikili baslangic setleri var dar ağızlı 120 ml ve 240 ml.birde genis agizli dogal akis ve standart options falan var.bunlarin ne anlama geldigini cozemedim.1 tane mi alayim biberonu?Dr browns ile basla. Emzik level 1 olacak.
Bebek almazsa eger lansinoh alirsin.
Standart options olanindan alman lazim. Onda biberon sabit kaliyor bebek buyudukce emzik degistiriyorsun sadece.Dar ağızlı mi geniş ağızlı mi hangisini alayim? Ikili baslangic setleri var dar ağızlı 120 ml ve 240 ml.birde genis agizli dogal akis ve standart options falan var.bunlarin ne anlama geldigini cozemedim.1 tane mi alayim biberonu?
Çok tesekkur ederim ❤Standart options olanindan alman lazim. Onda biberon sabit kaliyor bebek buyudukce emzik degistiriyorsun sadece.
Ilk basta 1 tane al bebek begenmezse begendigini bulana kadar degistirirsin zaten :)
Dr browns in hangi modelini aldınız?şu ikili dar ağızlı yenidogan setlerinden mi,yoksa genis agizli mi?yada standartmi hangisi?Ben ikisini de kullanıyorum. İkisinden de memnunum. Yedek olarak Dr Browns aldım. Onun başlığı avent e göre daha yumuşak. Meme ucu hissiyatı veriyor daha çok. Avent biraz sert. Ama ikisini de seviyor bebeğim. Anne sütü+mama takviyesi şeklinde ilerliyorum ben.
Dr browns in hangi modelini aldınız?şu ikili dar ağızlı yenidogan setlerinden mi,yoksa genis agizli mi?yada standartmi hangisi?
Hmm set olarak aldiniz yani.hangi sitede vardir bu biliyo musunuz bende alayim :))
2 tane 120 lik almıştım. Cam olanlardan. Bana yetti ama size yeter mi bilmiyorum1 tane mi almistiniz biberon? Kac ml aldınız?
Bende 120 lik alayim bari.dr browns düşünüyorum.240 lik büyük gelir gibime geliyo.en iyisi ikili 120 lik2 tane 120 lik almıştım. Cam olanlardan. Bana yetti ama size yeter mi bilmiyorum
Aventi kac ml lik aldin canim?bende 1 avent 1 dr browns alcam galiba.Canım ben de bi adet avent aldım bi adet de dr browns alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?