Bebek Beslenmesi Tecrübeli anneler lütfen yardım edin :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tosbiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
510
313
123
35
Merhaba bayanlar. Bebegim tam bir aylık. Üç gün önce disari çıktık. Arabaya giderken meme emmek icin ciglik cigliIga aglamaya başladi.iki üç dakika agladi. Arabaya biner binmez emzirdim. Fakat aglarken cok terlemis.bunu taa eve gelince farkettim. Ilk bebegim ve yanimda kimsem yok. Tecrubesizligimden dolayi teri sirtinda sogudu ve 3 gündür hırıltılı nefes aliyo ve sesi catallasti. Doktora götürdüm cigeri temiz dedi. Burnuna serum fizyolojik verdi.burnu açık ama hâlâ hırıltılı nefesi. Ben şimdi ne yapmaliyim? Nasil giydirmeliyim? Sırtını hep kontrol ediyorum artık. Kendime o kadar kızıyorum ki neden cikardim diye :( nasil buyutucem ben bu bebeği :( ya ilerlerse hastalığı :(

Canım buhar yap sürekli? Evinde var mı buhar makinesi?
Ben kızıma sürekli uygulamıştım hırıltı duyunca.

Merhaba bayanlar. Bebegim tam bir aylık. Üç gün önce disari çıktık. Arabaya giderken meme emmek icin ciglik cigliIga aglamaya başladi.iki üç dakika agladi. Arabaya biner binmez emzirdim. Fakat aglarken cok terlemis.bunu taa eve gelince farkettim. Ilk bebegim ve yanimda kimsem yok. Tecrubesizligimden dolayi teri sirtinda sogudu ve 3 gündür hırıltılı nefes aliyo ve sesi catallasti. Doktora götürdüm cigeri temiz dedi. Burnuna serum fizyolojik verdi.burnu açık ama hâlâ hırıltılı nefesi. Ben şimdi ne yapmaliyim? Nasil giydirmeliyim? Sırtını hep kontrol ediyorum artık. Kendime o kadar kızıyorum ki neden cikardim diye :KK43: nasil buyutucem ben bu bebeği :KK43: ya ilerlerse hastalığı :KK43:
Kaşıkla mama vermeyi dene eğer bi tanesini denediysen farklı mamalar dene ..
Uykusunda emzirmeyi dene birde..

doktor ciğerleri temiz dediyse korkma. O ses hırıltılı ; çocuğun cigerlerinin norman dünyaya alışmasındaki süreçten kaynaklanıyormuş. Panik yapmayın

hırıltı küçük bebeklerde normal demişti doktorumuz benim kızımda da oluyordu doktorunuz aksini söylemediyse Endişe etmeyin güzel güzel büyütürsünüz Allahın izniyle o kadar da çabuk büyür ki siz bile şaşırırsınız seneler ne çabuk geçti diye... kendinize kızmanızı çok iyi anlıyorum ben halaaa kızarım kendime pek çok konuda yalnız değilsiniz bütün anneler de aynı annelik böyle işte tabii ki hatalar da yapıcazz insanız sonuçta sloganınız şu olsun "2 ileri bir geri ama hep ileri" hoş geldiniz anneler kulübüne :)

Merhaba bayanlar. Bebegim tam bir aylık. Üç gün önce disari çıktık. Arabaya giderken meme emmek icin ciglik cigliIga aglamaya başladi.iki üç dakika agladi. Arabaya biner binmez emzirdim. Fakat aglarken cok terlemis.bunu taa eve gelince farkettim. Ilk bebegim ve yanimda kimsem yok. Tecrubesizligimden dolayi teri sirtinda sogudu ve 3 gündür hırıltılı nefes aliyo ve sesi catallasti. Doktora götürdüm cigeri temiz dedi. Burnuna serum fizyolojik verdi.burnu açık ama hâlâ hırıltılı nefesi. Ben şimdi ne yapmaliyim? Nasil giydirmeliyim? Sırtını hep kontrol ediyorum artık. Kendime o kadar kızıyorum ki neden cikardim diye :KK43: nasil buyutucem ben bu bebeği :KK43: ya ilerlerse hastalığı :KK43:

Kızmayın sakın kendinize. Burnunun açılması için gece serin yerde uyutun. Tabi üşümesin diye de iyi giydirin

Ben sırtına havlu koymayı doğru bulmuyorum şimdi alıştırrsan devamlı bünye bunu istiycek ve aen onun peşinde koşmak Durumnda kalabilrsin büyüyünce oyun oynarken gezmee gidnce vs bu sebebten uykudan kalkınca yelek gydirmeb kafi tabi terliyken sürgara soğuğa vs de çkarma imkanın oldua kıyafetîni değiştirirsin ne kdr sakınırsan o kadar hasta olur ilerde

Allah analı babalı büyütsün. Bebeğinizi her zaman sizden bir kat fazla giydirin. Yani üstünüzde t-shirt varsa bebeğinizi atlet üstüne uzun kollu body giydirin. Bebeği ter hasta eder çünkü. Malumunuz havalar artık ısındı. Hırıltı için sırtına ve göğüs kafesinezeytin yağı ve bal sürebilirsiniz. Bol bol emzirin. Yeni doğan döneminde kolay kolay hastalanmazlar. Saygılar...

Back
X