Tecrübeli anneler size ihtiyacım var..

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Kızlar merhabalar..
37 haftalık hamileyim doğum korkusu fiziksel yorgunluk derken bu aralar uykularımı kacıran diger bir konuyu sizinle paylasmak istiyorum tecrübeli çalısan annelerden yardım istiyorum..
Kızlar ben sınıf öğretmeniyim bu sene de üniversite sınavına girip hukuk fakiltesini kazandım devam zorunluluğu olmadığı için sadece sınavlara girip bitirmeyi ve öğretmenliği bırakmayı düsünüyorum..Hazırlanmaya basladıgımda bebisim yoktu sonradan hamile kaldım bu arada..
Simdi kızlar asıl mesele su ben 1. Dönem doğum iznindeyim bi yandan da vizelere falan calısacam ama borcumuz oldugu için ücretsiz izne ayrılamam yani bebegim 4,5 aylıkken bakıcıya bırakacam :( bebisim cok mu kücük bu durum onu cok kötü etkiler mi ben ona haksızlık etmis oluyor muyum bu kadar bölünerek cok üzülüyorum lütfen bisey söyleyin bebegim cok yalnızlık ceker mi :(

Eğer iyi bir bakıcı bulursan sorun olmaz sanırım. Ben de 10 gün sonra çalışmaya başlayacağım, bu sürede de kayinvalidem (Allah razı olsun) gelip bakacak. Hiç içim el vermese de en azından bu süreci gözlemlemek ve denemek istiyorum. Çünkü bizim de paraya ihtiyacımız var...

Eğer iyi bir bakıcı bulursan sorun olmaz sanırım. Ben de 10 gün sonra çalışmaya başlayacağım, bu sürede de kayinvalidem (Allah razı olsun) gelip bakacak. Hiç içim el vermese de en azından bu süreci gözlemlemek ve denemek istiyorum. Çünkü bizim de paraya ihtiyacımız var...
Canm ben kv anne falan baska sehirdeler zaten o kadar uzun süre bakmaya d apek yanasmıyolar ben cok kücük olacak ve ben birden fazla seye odaklanmak zorunda kalacagım diye endiseliyim.

Canm ben kv anne falan baska sehirdeler zaten o kadar uzun süre bakmaya d apek yanasmıyolar ben cok kücük olacak ve ben birden fazla seye odaklanmak zorunda kalacagım diye endiseliyim.

Benimki de şehir dışından gelecek. Haftaiçi gelip haftasonu gitmeyi planlıyormuş. Bakalım nasıl olacak.
Sen de iyi bir bakıcı bulursan neden problem olsun ki? Okula gitmeyecek sadece sınavlara hazırlanacaksın. Eğer öğle aralarında eve gitmeyi planlamıyorsan oturur ders çalışırsın, evdeki vaktinden harcamamış olursun böylece. Benim ablam da çalışmıyor ama bir yandan lisans tamamlama yapıyor, bir yandan da başka bir bölümden yüksek lisans. Baya yoğun bildiğim kadarıyla ama öyle böyle idare ediyor. Sen de yaparsın yani. Ama eşinin de ne kadar destek olduğu önemli tabii.

Benimki de şehir dışından gelecek. Haftaiçi gelip haftasonu gitmeyi planlıyormuş. Bakalım nasıl olacak.
Sen de iyi bir bakıcı bulursan neden problem olsun ki? Okula gitmeyecek sadece sınavlara hazırlanacaksın. Eğer öğle aralarında eve gitmeyi planlamıyorsan oturur ders çalışırsın, evdeki vaktinden harcamamış olursun böylece. Benim ablam da çalışmıyor ama bir yandan lisans tamamlama yapıyor, bir yandan da başka bir bölümden yüksek lisans. Baya yoğun bildiğim kadarıyla ama öyle böyle idare ediyor. Sen de yaparsın yani. Ama eşinin de ne kadar destek olduğu önemli tabii.
Birinci dönem evde olacagım canım sıkıntı ikinci dönem.. Eşim destek olacaktır ama iste o da calısıyo olacak..Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

Back
X