tecrübeli anneler ? sorum size

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Biliyorsunuz ki 37. Haftaya kadar calisilabiliyo gebelik durumunda. Bende 35+3 günlük hamileyim. Normalde 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama çok kötü grip oldum. Bugünluk izin aldım is yerinden ama yarın mecbur gidicem. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum çok yoğun bi isim de yok aslında ama ne yapsam bilemedim. Kötü olursam Müdüre ağız egmek istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız. Dönüşte 10 gün kadar bir fark olacak bebeğimle ilgilenmem için. Siz olsanız dogum iznine ayrilirmiydiniz. Daha hiçbişeyim de tam değil ev uçuyor filan :)

Son düzenleme:
personelciydim cnm. dayanabilecek gucun varsa devam et. zor ama sonra 1 gunu bile ararsin. ayrica yasal olarak 6 ay ucretsiz iznin var isyerini bir yokla belki bir kismini kullandirirlar
Canim inan kredi borcumuz olmasa düşünürdüm. Ama şartlar maalesef. Grip olmasa dayanırim dayanılir ama griple nasıl dayanırim acaba

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi. Yerinizde olsam, bu hafta için işyerinden izin alır 36 haftayı tamamlar izne ayrılırdim. Muhtemelen sorun çıkarmazlar. Ha sorun çıkarırlar,yüz göz olmak istemiyorum dersenizde yinede ayrilın. İlaç kullanamıyorsunuz,tek çözüm dinlenmek hastalığı atlatmak için ve inanın bu seneki hastalık virüsleri suründürüyor. 3 gündür antibiyotik kullanıyorum banamısın demedi,hala halsizim. Sizi düşünemiyorum bile.

Canim inan kredi borcumuz olmasa düşünürdüm. Ama şartlar maalesef. Grip olmasa dayanırim dayanılir ama griple nasıl dayanırim acaba
Allah yardimcin olsun. ben 34. haftada ayrildimerken dogum olabiliri dendi 40 da geldi sipa SUKROLSUN. ama simdi tamamen biraktim isi. dogumizninden sonr rapor arastir. dogum yapan drunla bi gorus heyet verebilir mi. yasada yazar dr isters uzatabikir diye. 1 ay heyet verse sana biraz dah yaninda okursun maas d alirsin

Biliyorsunuz ki 37. Haftaya kadar calisilabiliyo gebelik durumunda. Bende 35+3 günlük hamileyim. Normalde 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama çok kötü grip oldum. Bugünluk izin aldım is yerinden ama yarın mecbur gidicem. Sabah 8 akşam 7 çalışıyorum çok yoğun bi isim de yok aslında ama ne yapsam bilemedim. Kötü olursam Müdüre ağız egmek istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız. Dönüşte 10 gün kadar bir fark olacak bebeğimle ilgilenmem için. Siz olsanız dogum iznine ayrilirmiydiniz. Daha hiçbişeyim de tam değil ev uçuyor filan :)

canım rapor alamazsın çünkü 32. haftadan sonra sana çalışabilir izni verildi sağlık raporu aldığın anda o izin düşer.

grip zordur ve doğumu bile tetikleyebilir. yıllık iznin varsa onu kullan bir iki gün yoksa ve kendini kötü hissediyorsan izne ayrılabilirsin. önemli olan bebeğini sağlıkla doğurman 10 günlük bi süre evet yenidoğan için çok önemli ama başka sıkıntın olmasın daha önemli.

Benim kendi isim oldugu icin, doguma 15 gun kalaya kadar calismistim. 15 haziranda isi biraktim 28 haziranda dogum yaptim.
Bebegim 2.5 aylikken de ise dondum.

Bence dayanabildigin kadar dayan, dogum sonrasi bebeginle gecirdigin 1 gun bile cok kiymetli.

Canım o zaman git madem agır bir işin yok yanında calışan kişiler yok mu sana destek olucak yardımcı olabilecek nasıl bir iş yapıyorsun bilmiyorum. Ama kendini cok yıpratmayacaksan git. Zira bir süprizle erkenden karşılasmak istemezsin:KK46:

Hamilesin ve 7 saatten uzun çalişamazsin arkadaşim . 37. Haftamda raporumu kapattirdim akşama doğumum oldu . Ve 7 saatten asla uzun süre çalişmadim . Bu sana devletin verdiği bir imkan ve olanak . Hakkini yedirme, Ayrica eğer gerçekten aşiri derecede kötü değilsen hiç iznini parçalama az daha sabir dayan . Sonrasi inan o 5 hafta bildiğin ilaç antibiyotik gibi geliyor

Eğer gidebiliyorsan git doğum sonrası ayrılman daha zor bebişten. 10 gün az değil.

Back
X