• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrubeli anneler.yanlismi yapiyorum.

kızlar memeyi eger tek seferde bıraktırmak istiyorsanız size bir önerim var
benim kız cok düşkündü memeye tabi gece boyumca agzında meme
hiç kilo almıyordu memeye güvenip yemekte yemiyordu
birgun canıma tak etti ve bir arkadaşımın önerdiği yöntemi denedim
hani şu kas agrılarına sürdügümüz viks varya onu sürün memenize
tek sefer yetiyor bi daha istemiyor
zararlı olurmu acaba diye düşünmeyin çocuk o kadar iğreniyorki agzındaki tüm sıvıyı tükürüyor
kaç kişiye tavsiye ettiysem sonuç olumlu oldu
size sadece sütünüz cekilene kadar sabretmek kalıyor

Maalesef aynı dertten müzdaripim bende 3 gün sonra 2 yaşına giriyor ve felaket meme bağımlısı artık canıma tak etti gece 5 kere kalkıp emiyor Allah izin verirse bıraktıracağım da nasıl birşey işlemiyor bizim oğlana,senin konunu okuyup fikir alıcam artık.

Ben 2 yasina kadar bekleyemicem.Sağ gogus ucunu hissetmiyorum sanki.Kizin resmen lastik gibi çekip duruyor.Hangisini emerse oburuyle ugrasiyor.Önce gündüz azalticam.Her istediğinde vermicem.Sonra geceyi.Yoksa boyle zor olucak.Yüzüme baktikca üzülüyorum ama emerken öyle yapincada sknti basiyor.Bazen tirnaklarini geçiyor.Hayirlisiyla basaririm umarim.

ben 20 ay emzirdim canım:nazar:
benimkisi de memeye güvenip hiçbişey yemiyordu
uyku problemi yoktu ama gece de meme için en fazla 2 kez kalkıyordu
memeden kestik sonra iştahı açılır belki diye maalesef açılmadı
8,5 yaşında yine aynı yine aynı
belki seninkine yarar da iştahı açılır..
yeğenimi de uyusun diye 16 aylıkken sütten ayırdılar. yine de uyumadi. anne sütünden olduğu ile kaldı.
24 ay emzirin bence. surada altı ay kalmış.
6 ay önemli diyenlere soruyorum. nerede yazıyor. anne sütü altı ay gerekse idi vücut neden salgılıyor. en öenmlisi çocuk bunu neden istiyor?
yapılan araştırmalarda seri katillerin anne sütü almadığı tespit edilmiş! akıl ruh sağlığı yerinde, zeki, sağlıklı ve en önemlisi mutlu bireyler, mutlu bebeklik geçirenlerdir. bırakın istediği kadar, hakkı kadar emsin.

Ben 2 yasina kadar bekleyemicem.Sağ gogus ucunu hissetmiyorum sanki.Kizin resmen lastik gibi çekip duruyor.Hangisini emerse oburuyle ugrasiyor.Önce gündüz azalticam.Her istediğinde vermicem.Sonra geceyi.Yoksa boyle zor olucak.Yüzüme baktikca üzülüyorum ama emerken öyle yapincada sknti basiyor.Bazen tirnaklarini geçiyor.Hayirlisiyla basaririm umarim.

Birini emerken diğeriyle oynamak bizdede var resmen çimdiriyor allah yardımcımız olsun inşallah sorunsuz keseriz.

Back
X