Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb arkadaşlar 1 aylık bebeğim ilk zamanlar 2saate bir uyanıp emiyodu tekrar uyuodu emerken küçük diye aldırışetmedm ama sanırım emerken uyumaya çok alıştı sürekli emmek istiyo emziryorm uyuyo beşiğe koyuyorm 5dk geçmiyor uyanıyo ve tekrar emmek istiyo biliyormuyumak için istiyo ama vermesem bide bu ara uğunur gibi ağlamaya başladı emziriyorm yine aynı orda kalsa akşama kadar uyuyack sanki ama memedençekildiğini bilince uyanıyo doymuyomu acaba dedm ama aylık kntrolde mşllh almş anlamıyorm ne yapmam gerek ne evin işini yapabilyrm ne karnımı doyurabilrm ne tuvalet şans eseri uyursa bi yarım saat o arada onları yapmayayorm çalışıorm da bu şekilde işe nası başlıycm iznim bitince bilmiyorm fikri olanlar yada bunu yaşamış olanlar lütfen yardım!!
merhaba canim benim ikibucuk yasinda bi kizim var suan ikinci bebegimde yolda buna benzer konular bu arada cok defa
acildi benim izlenimime gore bebegin kirki cikana kadar boyle davranacak cunku dis dunyaya ancak o zaman adapte olacak buradaki sorun bebeginin doymamasi flan degil yeni dogdu bebegin dokuz ay karnindaydi senin sicakligini o eski gunlerini istiyo ariyo simdi hakli olarak meme emerken kucaginda anne kokusunu sicakligini aliyo ve o yuzdende yerine koyunca uyaniyo senin kucaginda kendini guvende hissediyo cunku birde uyku problemi demissin sanirim maalesef 4 5aylik olana kadar tam duzenli uyumaz bebekler birak evin biraz daginik kalsin esin isten gelince bir saat ilgilense bebeginle sen bi suru is yaparsin suan onemli olan sadece bebegin yaninda kimse yokmu yardimci olacak ise baslayana kadar bebeginin kirki cikmis olur ve bu sorunlar ortadan kalkar emin olki allah bebegini sana bagislasin bosver biraz isi gucu bu zamanlar bi daha yasanmiyo bugunlerin bebeginle olmanin tadini cikar bencee
Ahh canim o bebekler hep ayni memede keyif yapiyorlar iki cekecek bi uyuyacak. Bu sekilde gider biraz ama yakinda duzelir. Sutunde cogalir daha cok cok emer gozu acilinca. saglikla buyusun insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 1 ay oncesinde dogum yaptim tecrubeliyim diyemem AMA ayni seyleri bende yasiyorum hatta kucagima felanda alistirmadk AMA hep kucakta olmak istiyo diyordk . Lale arkdsima katiliyorm bu konuda Suan bebeklerimiz dis ortama alismadklari icin henuz cok korkuolar ve bizim kokumuzla sicakliginizda buluyorlar bu guveni aslinda super bisey 😊
Ev temizlik konusunda hc Sorma gormemzlikten geliyorm AMA kendimi evden Atasim var yada daginikkigi Atasim var 😁AMA idare ediyoruz iste ...
Ve tavsiye olarak emzik diyeblirm benm esim tutturdukca Ben cekiorum AMA 😁Bazen gogusten sut gelmesini istemio ve uykuya dalmaktazorlaniyo kisa sureli veriorm deneyebilrsn canm . Insallh aliaacagiz zamanla Bizde 😘
Bendede o sıkıntı var gündüz en fazla 1 saat uyuyo 10 DKK emiyo uyuya kalıyor uyandırmak için çok şeyler yapsamda en son kiyamayip birakiyorum tekrar uyanıyor ben birde başörtü olayını duymuştum senin kokunu taşıyan bir başörtü olabilir yada bir elbisenin bebegin uyurkene yanina koy seni yanında bilecek demişlerdi daha denemedim mantıklı geliyor aslında ama bugünün elbisesi olacak ve üstünden cikartigin bisey.
Dogum yapinca hemsireye ayni seyi soylemistim bi gunluk bebek surekli kucak istiyor diye sakin reddetme ne zaman seni ve memeni isterse ver demisti.avrupada ani bebek olumlerinin cok buyuk bir kismi bundan oluyormus yani anneyi istediginde bulamayan bebeklerde.zaten 6 aya kadar kucak nedir bilmezmis seni istermis.benim bebegimde oyle ortamda bile bulunmayinca baskasindaysa kisa sure sonra hemen aglamaya basliyo annem kaynanam falan gozu gibi bakiyorlar ama onlarda bile uzun uzun durmuyor dogrusu.sebepsiz agliyor onlarda kucagima alip konusunca hemen sakinlesiyor.ilk gun bile oyleydi karnimdayken nasil ne tonda konustuysam o sekilde konusmustum halen oyle yapiyorum.
Canim bizde 35 gunluguz.dert
ayni.sürekli ağlama ve uyku yok kucakta
Bile nadir sicrayip duruyo .Dr dünyadan korkuyor birazda sinirli dedi.emzik tavsiye etti 2.ay bitince oda gulecek sana dedi bu ay icinde sabir diledi. Ben şuan devamli memeyi kestim 2 saatte bir olacak şekilde düzene koymaya calisiyorum iki gogsumude emziriyorum doğduğundan eminsem bi şekilde oyaliyorum bu arada dr kesinlikle emzik ver dedi siniri geçer dedi gel Gorki benimki almiyo bütün markalari fenicem AA
Rtik
Bu arada uykusuzluk evin düzensizliği çok sikildim ruhum daraliyor ama az daha sabir
Aynen hamileyken emzige alistirmam diyordum simdi emzik icin cirpiniyorum o almiyo alsa en azindan sakinlesir yok yok yok biberon bile sevmiyo sallanmaktan hoslanmiyo ancak kucakta ve hafif uysal bir ses tonunda konysucaksin ve dolasacaksin ona da uzun sure sirt dayanmiyor bilsem ki iki ay bitince bitecek surada 10 gunum kaldi ama.kirk ciksin biter dediler evet bicakla kesilir gibi kesilmeyecegini biliyordum.nitekim kesilmedi.kimi iki ay kimi uc ay kimi alti ay diyo.sure belli olsa safak sayicam ama yardim et Allahim
Aynen hamileyken emzige alistirmam diyordum simdi emzik icin cirpiniyorum o almiyo alsa en azindan sakinlesir yok yok yok biberon bile sevmiyo sallanmaktan hoslanmiyo ancak kucakta ve hafif uysal bir ses tonunda konysucaksin ve dolasacaksin ona da uzun sure sirt dayanmiyor bilsem ki iki ay bitince bitecek surada 10 gunum kaldi ama.kirk ciksin biter dediler evet bicakla kesilir gibi kesilmeyecegini biliyordum.nitekim kesilmedi.kimi iki ay kimi uc ay kimi alti ay diyo.sure belli olsa safak sayicam ama yardim et Allahim
Bu arada bende sunu anladimki bebegin olmadan büyük laflar etmemelimis insan
Bende emzikli bebek mi ayyy annenin rahatina gelio tabi diyordum ama öyle değilmiş .bu arada benimkide almadi .Dr keşke ilk doğduğunda verseydiniz dedi ama geçti artik