Tecrübeli anneler yardım lütfen

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
2 aylık hamileyim ve 20 aylık çocuğum var ve hala emiyor. Çok düşkün gece gündüz emiyor. Emmeden uyumuyor öyle uykuya dalıyor. Bıraksın diye bir iki girişimde bulundum ve dayanamadım geri vites yaptım ve şimdi daha düşkün oldu. Nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum nolur yardım edin. Emmeden uyumuyor. ben de ağlamasına kıyamıyorum çok üzülüyorum. Napmalıyım. Emmeden nasıl uyur, sallandırmıyorda katiyen. Bu süreçte beni neler bekliyor ayrıntılı yazarsanız çok sevinirim

Ayni beni anlatmissin benim oğlum da emerek uyurdu onun disinda hicbir sekilde uyutamazdim ozellikle geceleri bir milyon kez kalkmaya baslamadim sayesinde,boynum belim tutuluyordu artik. 18 aylık olmus iken ve ben de yeni 8-9 haftalik hamile iken bir gece tepem atti (sinirimi icimde yasadim tabii,ona yansitmadim) memeyi kestim. Hicbir sey surmedim. Surekli konustum ikna etmeye calistim 3 gunde bitti cok sukur.

Ya cok zor eminim memeden kesecekseniz geri fites atmayin yoksa cocuk oyuncagina döner. Aksi halde cocugunuz o sütü icmemesi lazim cünkü gögsündeki o süt yeni dogan bebege hazirlaniyor hani sütün kalitesi degisiyormus. Bide böyle duydum süt degismiyormus devam emzirebiliyormussun hamileyken ama 3 kisiye yetmen gerektigi icin kendin yiprana bilirsin cok. ve yedigin seylere dikkat etmen lazim bol vitamin ve demir alman lazim

gece babası kalksın.süt içiyorsa süt versin.seni görürse tabiki emmek ister.gündüz emmek isteyince dikkatini dağıt.yada gündüzleride anne veya kv den yardım iste.onlar ilgilensin birkaç gün.allah yardımcın olsun.

Almanyadaki doktorlar; o sütün kesinlikle emizmek icin kullanilmamasi gerektigini, ve cocugu zehirledigini söylerler. Lütfen emmeden kesin. Moralinizi bozmak veya keyfinizi kacirmak istemem ama söylemem gerekiyor. Cocugunuzun sagligi icin birakim. Gögüs ucuna krem bisey sürün biraksin acilen

Birkaç gece ağlıcak ona da dayanıcaksın canım. Bişey sürmene gerek yok. Arkadaşım siyah bant yapıştırmıştı meme gitti demişti. Bu da bi fikir

ciddi misiniz?? Almanya'da tıp dünya genelinden biraz farklı demek... çünkü "tandem nursing" diye bir durum var. Aynı anda birden fazla bebek emzirmek.
Annenin sağlığını ve hamilelik sürecinde zorluk yaşanmamasını göz önünde bulundurarak hamilelerin ilk bebeklerini emzirmesinde bir sakınca olmadığını biliyorum ben.
üstelik bu yeni bir kavram da değil. Moğol geleneğinde bu durumun çok yaygın olduğunu ayrıntılı bir yazıda okumuştum.

Konu sahibesi, çocuğunuz inatlaşma döneminde. Emzirmeyi bıraktırmak istiyorsanız inatlaşmadan, seyrelterek unutturarak yapmalısınız. Kolay değil tabi ama işte anneliğin hangi aşaması kolay ki?
Eğer kendinizi çok yorgun hissetmiyorsanız, rahimde kasılma yaşamıyorsanız endişe etmeyin ama tabi ki jinekolog tavsiyesi de almalısınız.

bende bebeğim 8 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim ve 7 aylık hamileyken anca bırakabilmişti çok ağlamıştı kuzum ve tabi bende onunla birlikte inşallah siz bu süreci daha kolay atlatırsınız

Hamile kadın çocuk emzirmez, yapmayın
Süt yok bitti deyin biberon falan verin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…