Tecrübeli anneler yardım

glmsr01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
48
14
3
32
Kızlar merhaba
İlk adetim bitti
26. Gün yani diğer adetime 7 gün kala eşimle birlikte olduk
İlişinin 11.Günü idrar testinde net iki çizgi çıkar mı ? 13.Günüde ultrasonda karından kese görünür mü
Yoksa benim gebeliğim daha önce mi olmuş bi yardımcı olur musunuz hepinizin tecrübesi var benim ilk olunca bilemiyorum

Anlamadım ki.
İlişkinin ertesi günü hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?

Anlamadım ki.
İlişkinin ertesi günü hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?
yok yanlış yazmışım galiba 11. Gün idrar testi yaptım net pozitif çıktı 14. Gün de karından kese gördü dr
Sizce daha önce ki ilişkiden mi en son ki ilişkiden mi gebe kaldım doktora soramadım kızar falan diye

Hah, konuyu düzenlemişsiniz, üstteki yorumum geçersiz.
Eğer keseyi gördüyseniz bir önceki adet döneminde hamile kalmışsınız, üstüne görme yaşamışsınızdır.
Ama şu da var, adet peruyodunuz uzun.
Eğer o ilişkide hamile kaldıysanız zaten ilişkiden sonra 13 gün olunca totalde 5 6 haftalık genelik oluyor.

Hah, konuyu düzenlemişsiniz, üstteki yorumum geçersiz.
Eğer keseyi gördüyseniz bir önceki adet döneminde hamile kalmışsınız, üstüne görme yaşamışsınızdır.
Ama şu da var, adet peruyodunuz uzun.
Eğer o ilişkide hamile kaldıysanız zaten ilişkiden sonra 13 gün olunca totalde 5 6 haftalık genelik oluyor.
Peki 13 gün içinde kese görünür mü ?

Benim 9 gün geçti keseyi görmek için pazartesi gidicem benim de 13gün olacak. :)))

Yok ben adetimin üzerinden 4 gün geçti test yaptım pozitif çıktı
6. Günde kese göründü demekk i önce olmuş benim gebelik ☺☺☺
Üstüne adet görmüşsün ilk ay o zaman tabi gözükür :))))

Ama. Üstüne görsem bebek ve kalp atışı da görünür dü ben sadece kese gördüm üstüne görme değil de acaba adet sonrası mı gebe kaldım erken yumurtlama mı oldu
Yok bence geçen aydan geç döllenme olmuş ve üstüne görmüşsün erken olsa kese de gözükmezdi :)

Kızlar merhaba
İlk adetim bitti
26. Gün yani diğer adetime 7 gün kala eşimle birlikte olduk
İlişinin 11.Günü idrar testinde net iki çizgi çıkar mı ? 13.Günüde ultrasonda karından kese görünür mü
Yoksa benim gebeliğim daha önce mi olmuş bi yardımcı olur musunuz hepinizin tecrübesi var benim ilk olunca bilemiyorum
Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet oluruz bu herkesde sabittir ama bazı yumurta olusumu sorunu yaşayan hanımlarda geç döllenme vs gibi durumlar yaşanabilir . Adete 5 gün kala ben test yaptım testi eklicem fikriniz olsun. Yumurta dollendikten sonra rahime doğru tutunmak için yola çıkar ve ortalama olarak döllenmeden sonra 7-10 gün arasında tutunma olur .tutunma olduktan sonra hcg yükselmeye başlar .bu yükseliş herkesde farklı olur kimisinde oldukça düşük değerlerle başlayıp çok düşük yükselir kimisi beklenenden daha yüksek başlayıp yüksek devam eder . Erken dönemde çok yüksek olması ya da düşük olması bazı şeylerin belirtisi olabilir tabiki . Yani döllenme oldugunda testte çok belirgin çıkması çoğul gebelik göstergesi de olabilir . Ben verdiğiniz tarihleri çok anlayamadım ama daha erken döllenmiş olabilir yumurtaniz çünkü bazen adet olurken rahmimizde olgunlaşmış bir yumurta olabiliyor ve adet bittiğinde yaşadığınız birliktelikte döllenme olabiliyor veya adetin hemen öncesinde de aynı durum yasanabiliyor.yani yolculuğunu tamamlayıp parçalanıp rahim duvarına yapışan ilk yumurta adette atılırken ikinci yumurta da tutunmak için yola çıkmış olur . Bu tip durumlar yumurtlama bozukluğu yaşayan hanımlarda yaşanıyor daha çok .fazla uzun oldu kusura bakmayın

Yumurta catladiktan 14 gün sonra adet oluruz bu herkesde sabittir ama bazı yumurta olusumu sorunu yaşayan hanımlarda geç döllenme vs gibi durumlar yaşanabilir . Adete 5 gün kala ben test yaptım testi eklicem fikriniz olsun. Yumurta dollendikten sonra rahime doğru tutunmak için yola çıkar ve ortalama olarak döllenmeden sonra 7-10 gün arasında tutunma olur .tutunma olduktan sonra hcg yükselmeye başlar .bu yükseliş herkesde farklı olur kimisinde oldukça düşük değerlerle başlayıp çok düşük yükselir kimisi beklenenden daha yüksek başlayıp yüksek devam eder . Erken dönemde çok yüksek olması ya da düşük olması bazı şeylerin belirtisi olabilir tabiki . Yani döllenme oldugunda testte çok belirgin çıkması çoğul gebelik göstergesi de olabilir . Ben verdiğiniz tarihleri çok anlayamadım ama daha erken döllenmiş olabilir yumurtaniz çünkü bazen adet olurken rahmimizde olgunlaşmış bir yumurta olabiliyor ve adet bittiğinde yaşadığınız birliktelikte döllenme olabiliyor veya adetin hemen öncesinde de aynı durum yasanabiliyor.yani yolculuğunu tamamlayıp parçalanıp rahim duvarına yapışan ilk yumurta adette atılırken ikinci yumurta da tutunmak için yola çıkmış olur . Bu tip durumlar yumurtlama bozukluğu yaşayan hanımlarda yaşanıyor daha çok .fazla uzun oldu kusura bakmayın
Çok güzel bi yorum olmuş çok teşekkür ederim

Yok bence geçen aydan geç döllenme olmuş ve üstüne görmüşsün erken olsa kese de gözükmezdi :)
Evet diil mi bende öyle düşünüyorum ayın 3 ünde gebe kalsam adetime bir hafta varken

Ayın 12 si test yaptım pozitif çıktı belirgin
Ayın 17 si kese göründü
Bu kadar erken yerleşip kese oluşması saçma bence de
Geçen aydan gebe kalmışım

Evet diil mi bende öyle düşünüyorum ayın 3 ünde gebe kalsam adetime bir hafta varken

Ayın 12 si test yaptım pozitif çıktı belirgin
Ayın 17 si kese göründü
Bu kadar erken yerleşip kese oluşması saçma bence de
Geçen aydan gebe kalmışım
Aynen canım neyse, hayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ❤️

Tatlım az kaldi doğuma gideceksin kac konu açtın hala neden buna takılıyorsun ki.
Yat kalk dua et Rabbim nasip etmiş öyle ya da böyle bırak son zamanlarının keyfini çıkar olmuş bitmiş birşey zaten.

Back
X