- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
6 yaşında bi kızım var çok şükür onu veren Rabbime yakın zamanda bi kardeşi olacak kızımı çok seviyorum babasını sever ama sakin bi insandır bi baba gibi otoritesi yoktur çocuk üzerinde ben daha otoriterim ona göre sinirli bi yapım var maalesef annelik ağır bi yük kızım zor bi çocuk değil aslında hep onun mutluluğunu düşünürüm gücümüz yettiğince tabi sınırlarda koyarak istediğini alırım gezdiririz park bahçe sinema ama bu ara kızıma bağırdığımda ağlama olayını çok fazla abartıyor ağlıyor üzülüyorum yanına gidiyorum sarılıyorum su içiriyorum sakinleşmesi için uğraşıyorum sakinleşmiyor sonra sinirleniyorum tamam ağla o zaman ağlaman bitince gelirsin diyorum daha çok ağlıyor bugün birlikte ağladık dayanamıyorum ağlamasına ona bi şey olmasın saçının teline zarar gelmesin gözünden akan yaşa kıyamam eee o zaman neden bağırıyorsun diyeceksiniz bilmiyorum ne yapacağımı önceden böyle değildi sarılırdım sakinleşirdi şimdi neredeyse bayılacak kadar ağlıyor kardeşi gelecek onun da etkisi var sanırım bende iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum bugün birlikte ağladık birlikte sakinleştik mArkete çıkardım hava aldık ahşap bi oyuncak aldık onu boyadı kafası dağıldı ben kötü bi anne olmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin