- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Kızlar ya ne bebeğime ne kendime alışveriş yapmadım istanbulda nerden alışveriş yapabilirim ilk doğumum acemiyim bi gecelik iki takm pijama alsam yeter mi nası doğum yapacağım o belli değil ama nerdeyse 7.ayıma gircem artık yavaştan halletmek istiyorum liste yaptım daha hiçbişey almadım toplu alırım diyorum ama tecrübeli annelerden yardm bekliyorum
Güzel konu olmus canım çok faydalı takipteyim :)Kızlar ya ne bebeğime ne kendime alışveriş yapmadım istanbulda nerden alışveriş yapabilirim ilk doğumum acemiyim bi gecelik iki takm pijama alsam yeter mi nası doğum yapacağım o belli değil ama nerdeyse 7.ayıma gircem artık yavaştan halletmek istiyorum liste yaptım daha hiçbişey almadım toplu alırım diyorum ama tecrübeli annelerden yardm bekliyorum
Aynen jenny willy benım kızıda aldım ondan hıc pişik olmadı baya aldım bittiler Malesef . İslak mendıl de Şok'tan aldım uclü paket beş tl . Zaten suyla yıkarsan bısey olmaz . İlla cok para vermeye gerek yokHayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
Ben kendime;
-1 takım gecelik
-terlik
-corap
-hasta bezi (külot gibi)
-deodorant
Bebegimle;
-2 tane hastane çıkışı
-battaniye
-ince battaniye (kundak yaptım onunla)
-10 tane bebek bezi
-islak meendil (pamuklu aldım ben)
Götürdüm yetti bana sezeyandan dolayı 2 kaldım ayrıca.. bez olarak bimin bezini aldım ben oğlum hiç pişik olmadı halada iyi çok şükür. Sen tabi istedigini al bebislerin popolari narin ve farklılık gosterir
Tabiki zaten düzenli değiştirince sorun olmuyorAynen jenny willy benım kızıda aldım ondan hıc pişik olmadı baya aldım bittiler Malesef . İslak mendıl de Şok'tan aldım uclü paket beş tl . Zaten suyla yıkarsan bısey olmaz . İlla cok para vermeye gerek yok
Benimde gözüm hep tulumlarda fakat alt açmada zorluk olmuyor mu? Komple üstünü çıkartmak tekrar giydirmek1 Gecelik ve 2 takım pijama yeterli bence. İç çamaşırı ve alt pedi (hastaneden vermiyorlarsa) en lazım olanlar.
Bebeğime hiç hastane çıkışı almamıştım.
Onun yerine kısa ve uzun kollu üst body'ler ve alt kısmı kendinden patikli altlar aldım.
Bir de tulumlar çok işime yaramıştı.
Ayrıca bere ve eldiven çok kullandım.
Benimde gözüm hep tulumlarda fakat alt açmada zorluk olmuyor mu? Komple üstünü çıkartmak tekrar giydirmek
Bişey daha sorayım bu hastane çıkışları çok kalabalık oluyor iç giyim dış tulum vs hepsini aynı anda giydirmiyorlar dimiAltı
Aksine daha kolay oluyor
Zaten önden de ayak kısmına dek çıtçıtlı
Resimdeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?