Tecrübeli annelerden tavsiye istiyorumm dostlar

2 cocugum var o nedenle bir anne olarak doğru sekilde büyütmek icin endiseliyim ve sizlerin kiymetli fikirlerine ihtiyac duyup yazdim :KK66: ailemin bana eksik verdiklerini sizin yorumlarinizdan yola cikarak farkedip kendim de ayni yanlışları yapmamak icin her yorumunuz benm icin kiymetli. Terapiye de devam ediyorum bu arada:)

Ailenizin size eksik eğitim verdiğini için mi biriyle birlikte oldunuz sanıyor sunuz? Çocuğunuza dürüst olmayı, vicdanlı olmayı öğretin yeterli. Kiminle cinsel münasebet kuracağına, ne zaman kuracağına asla karışamayacaksınız. Bol bol sevgi saygı, sorunlarını sizinle konuşabilmesi için gereken tevazu. En önemlisi hata yapmaması değil, yaptığında dimdik ayakta durabilmesini öğretmek.
Ben yaptım o yapmasın diye bir şey yok üzgünüm. Keşke olsaydı..

Tam bir birliktelik degildi ama ayni sey ztn farketmez.. inanun hatali oldugumu kanitlamak icin degil daha iyi anlatabilmek icin derdimi.. zorla değildi hicbiri ama cok genc yasta oldgu icin demek ki o an yanlis olduğunu farketmemisim. Belki de ailem bu konuda cok geri kafali olduğu icin korkuyorumdur ben de oyle yapmamak icin dogru sekilde yonlendirmek icin size sordum görüşleriniz benim icin kiymetli cok tesekkur ederim . Cunku burdaki her bayan cok ileri goruslu ve kaliteli yorumlar yapıyor ve ben de herbirini aklıma yazıyorum
cocuklarin icin yapabilecegin en iyi sey bunu unutmak

Back
X