Tecrubeli annelerdrn fikir istiyorum

5ocak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
6
15
38
32
Arkadaslar ocak ayinda dogum yaptim suan 4.ayini doldurmus bebegim var eylule kadar ben bakacagim sukur ama sonra mecbur calismak zorundayim tek maasla idare edemeyiz malesef annem hayatta degil kv de cocuga bakamaz.kres ve bakici arasinda cok kararsizim simdiden gozume uykular girmiyor.bakiciya guvenmek cok zor.kres deeseniz 8aylik cocuk alan bi iki yer var sadece o da belki 24-28aylik cocuklarla ayni sinifa dusecek bnm gibi calisan anneler ne onerirsiniz deneyimlerinizden yola cikarak?

Ben de 12 ocak da dogum yaptim hos tesaduf:) KV yakinsa bakiciyla beraber sizin evde bakilsin olmazmi?

yaşına gelmeden ben kreşe sıcak bakmıyorum. size kreşleri allayıp pullayıp gösteriyorlar ama küçücük bebekleri parmaklıklı oyun alanlarına bırakıp gidiyorlar. bir de 2-3 yaşından önce kabul eden kreşler çoğu bakıcı parasından daha yüksek ücretli oluyor.
ben olsam evimde bakacak bakıcı tutardım.

Benim de bakıcım var mükemmel değil ama memnunuz
Bence iyi bir bakıcı bulmaya çalışın arada bir aile büyüğğ de bakıcının yanına gitsin gelsin
Şimdi size kreş diyenler olur bence düşünmeyin sakın
Bazı kreşler bakıcılardan kötü ve 8 aylık bebeğin bire bir bakıma ihtiyacı var
Hem evinizde bakılırsa kamera siatemi kurup hep kontrol edersiniz
Allah bebeğinize yardım etsin inşallah iyi bir bakıcı bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…