Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Tecrubeli Annelerin Tavsiyesine Ihtiyacim Var

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

nemli_bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
102
70
48
Anneler baslikta yazdigim gibi cok caresizim. Kizim emmeyi birakti 8 aylik hec deemmiyor sutum d bitti bitecek sagdigimda iki memeden 30 cc cikiyor. gece muhallebi yediriyorum tok tutsun diye. doktor 6 7 saat yetwr dedi. mesela dun 11 de yedirdim kizim simdi uyandi. biberon mamasi yemiyor giderek zayifliyor sanki zaten zor kilo aliyordu. ne yapicam ben. evolvia denedim bugun bebelac ve aptamil deniycem

Sağdığın sütle bebeğin çektiği süt aynı olmaz bebek emerken daha çok gelir.
Bazı bebekler uyurken emiyor bir de öyle deneyin.
Emzirmek için çok uğraştım artık yapabileceğim başka bişey kalmadı diyorsan yine emzir ama diğer mamaları da bi dene bakalım inşallah alır.

Oncelikle Allah yardimciniz olsun ........ Benimde iki cocugum var ikiside mama yemediler devam sutu bile iciremedim kendileri begenmedi....... Bazi bebekler damak zevkine uymuyo mamalar..... Sebze corbalari , pureler falan yedirdim hep....Birde benimkiler pirinç unundan kendi yaptigim mamayi seviyolardi çok besleyici degildir belki ama kilo kaybetmez en azindan.

sekiz aylıksa yavaştan çorbayı falan deneyebilirsiniz. tarhana falan değil ama içinde bir çok malzeme olduğu için sindirimi bebeğiniz için sıkıntılı olabilir

8 ayliksa bircok seyi yer zaten.yogurdunu corbasini kahvaltisini sebze yemegini ve de etini eksik etme gun icinde.bunlarin nasil verilecegine emin degilsen yardim edebiliriz.onun disinda da formul devam mamasi al.aptamil olabilir.onu da gunde birkac kez verebilirsin.anne sutu almiyor diye icin rahat etmiyorsa ve zayifliyorsa ver istersen.mersk etme gun icinde bunlari duzenli yerse ac kalmaz ve zayiflamaz.

Çoğu şeyi yer zaten.bi de emerek süt daha fazla gelir sagdiginiz süte itibar etmeyin.kutu süt verebilirsiniz azar azar baslayabilirsiniz

eksik bilgi vermisim ek gidaya gectim. sebze pureleri meyveler vermeye calisiyorum.yogurt hic yemiyor bir haftadir.
simdi kahvaltisinin anca yarisini yedi.
8 kilo yaklasik ama 4 kilo dogdu 3 ay onc bu kiloda olmaliydi.
gercekten cok uzuluyorum.

deneyin, emzirmede ısrarcı olun

sağarken de sebat edin uzun sağın

gelmiyor diye düşünmeyin

arkadaş 1,5 yaşına kadar sağıp içirdi

sizinki artık et yumurta bakliyat her şeyi yiyecek konuma gelmiş

sıkmayın canınızı protein ağırlıklı besleyin yavrucağı

çoğu şeyi yer artık büyümüş
mama almıyor derken biberon mu sevmiyor?
farklı biberonar mı deneseniz

sebze pureleri meyveler vermeye çalışıyorum demişsiniz d eonlarda protein ve karbonhidrat yok ki

,vejeteryan değilseniz kırmızı eti atlamayın

zaten vejeteryan iseniz de protein kaynaklaırnı vs bilirsiniz

kahvaltısında ne var yumurta peynir mi ekmek yiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…