tecrübeli arkadaşlar Allah aşkına yardım edin

birsporcukizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
273
67
48
Bugün ameliyat olalı 27 gün bantlarım çıkalı 10 gün oldu yüzüm hala şiş yanaklarım vs gülemiyorum burnum ilk bantlar çıktığına göre çok iyi ama ben hala çok şişim gözlerimin altı hala içe çökük göz kapaklarım biraz şiş yüzüm çok gergin ve biraz soluk bunlar ne zaman düzeliyor

Geçmiş olsun öncelikle. Maximum 2 ay beklemelisin burun hariç diğer yerdeki şişlikler için. Bu süre sana ve cilt tipine bağlı aslında benim burnum hariç başka hiç bi yerimde şişlik veya morluk olmamıştı mesela. Tuzlu yiyeceklerden uzak durman lazım bu süreçte. Günde 1 veya 2 bardak yeşil çay içersen şişliklere, ödeme çok faydası oluyor.

Geçmiş olsun öncelikle. Maximum 2 ay beklemelisin burun hariç diğer yerdeki şişlikler için. Bu süre sana ve cilt tipine bağlı aslında benim burnum hariç başka hiç bi yerimde şişlik veya morluk olmamıştı mesela. Tuzlu yiyeceklerden uzak durman lazım bu süreçte. Günde 1 veya 2 bardak yeşil çay içersen şişliklere, ödeme çok faydası oluyor.
burnumun dikiş yeri çok gergin çok kasılıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor :(

Tabi kullanmaya devam edebilirsin. Hem yumuşatır hem de iz kalmasını engeller. Doktorun dediği kremi kullan bu arada.

Ben fucidin pomad kullanıyorum baya yumuşatıyor. Hatta sendeki gibi bi sorun da yaşamadım ben.

Ben fucidin pomad kullanıyorum baya yumuşatıyor. Hatta sendeki gibi bi sorun da yaşamadım ben.
Nasıl kullanılıyor Peki içinemi dikiş yerlerine mi sürüyorsun
bende onu kullanıyorum şuan bana hoca dikiş yerlerine sür dedi dışına sürüyorum içine sürmüyorum altta olan dikise,

içi için iki tane fısfıs verdi biri basınçlı okyanus suyu gibi bisey diğeride yine başka bir fısfıs arada ama peçeteyi yumuşak şekilde sivrilt için temizle yavaş yavaş spreyleden sonra dedi de ben çok korkuyorum.

bu pomatı dikişlere sürüp bıraktım iki gün sonra kurudu bana kurutma dedi telefon açıp kohocaya sordum kurutayım mı yoksa nemli mi kalsın diye kurutm adedi arada pansuman önceside kulak çöpünü ılık suyla ıslatıp önce o dikislerin üzerinde kalan pomat birikintilerini topluyorum sonrada pomatı tekrardan sürüyorum.

Dikiş yerlerine sürüyorum. Burun içinde kuruluk varsa içinede kulak çubuğu yardımıyla sürebilirsin.

Back
X