Tecrübeli arkadaslar nolur yazın...

rakkastan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
6
0
1
35
Merhabalar, lütfen bana tecrübelerinizi söyleyin. pozitif şeylere çok ihtiyacım var. yüzümde oluşan değişimden dolayı psikolojim altüst oldu. ben burun ameliyatı oldum 9 gun once. hem nefes hem de bazı sorunları duzelttirmek için. Onceki burnumda tek sorunum hafif kemerimdi. Burnumun ucu kalkık ve guzeldi. Ama suan burun sırtım genıs gorunuyor. kaba bir görüntü. kaslarımdan asağı genıs iniyor ve bu goruntu benim en nefret ettiğim şeydi... Ve burunum ucu sola doğru eğik. sol burum deliğim daha farklı sağ daha farklı. Doktorum alçıyı aldıgında aynaya bak bile demedi. Ve moralim çok bozuk. Ağlamaktan başım çatlıyor. İnsallah ödemlerden dolayı böyledir. Yoksa ben böyle dolaşamam eski hali tam yüzüme göreydi. :((((

Merhabalar, lütfen bana tecrübelerinizi söyleyin. pozitif şeylere çok ihtiyacım var. yüzümde oluşan değişimden dolayı psikolojim altüst oldu. ben burun ameliyatı oldum 9 gun once. hem nefes hem de bazı sorunları duzelttirmek için. Onceki burnumda tek sorunum hafif kemerimdi. Burnumun ucu kalkık ve guzeldi. Ama suan burun sırtım genıs gorunuyor. kaba bir görüntü. kaslarımdan asağı genıs iniyor ve bu goruntu benim en nefret ettiğim şeydi... Ve burunum ucu sola doğru eğik. sol burum deliğim daha farklı sağ daha farklı. Doktorum alçıyı aldıgında aynaya bak bile demedi. Ve moralim çok bozuk. Ağlamaktan başım çatlıyor. İnsallah ödemlerden dolayı böyledir. Yoksa ben böyle dolaşamam eski hali tam yüzüme göreydi. :KK43:(((
Şekerim oncelikle sakin ol bak ben 3 cu ameliyatı ni olmus tecrubeli biri olarak anlatiyim sana sureci samimiyetle Alcin ciktigin da sen sana yabanci ifade şapşal gozlerin tuhaf bakar dudaginla burun arasi uzun gulusun garip olur bunlarinnnnnn hepsi normal hatta bir tarafin sana yamuk asimetrik gelir delikleri herhangi yeri farketmez bunlar ödemlerin gelisi guzel kafasina gire yerlesmesinden Korkma gecicek aynadan uzak dur kafani burnuna cok takma butun estetik ameliyat sonrası herkezin yasadigi seylerdir istisnalar varmidir hah belki biraz daha hafif hizli gecirmislerlerdir sureci. Sakin ol cevren fark yok yok eskiden daha iyiydi der duyma aldirma Dusun ki kolunu herhangi biryerini carptiginda sismiyor mu carptigin yer burnunun derisini yuzup icindeki her bir kemigi elden gecirdiler diktiler kestiler hemen iylesmesibi bekleme Tabiki sisser odem toplar bir tarafin iylsirken diger taraf daha gec odem atar tam atti derken bakarsin yine sis hatta her sabah bir sure senin farkedecegin sis haline gunaydin demeye alis bir ayi atlatinca ifaden geri geliyor bakislar mimikler eski sen sonra ufak ufak güzelleşmeye başlıyoruz yerine oturmaya başlıyor o beğenmediğin burnunu sevmeye basliyorsun Sakinles Gecicek bunlar✋

Şekerim oncelikle sakin ol bak ben 3 cu ameliyatı ni olmus tecrubeli biri olarak anlatiyim sana sureci samimiyetle Alcin ciktigin da sen sana yabanci ifade şapşal gozlerin tuhaf bakar dudaginla burun arasi uzun gulusun garip olur bunlarinnnnnn hepsi normal hatta bir tarafin sana yamuk asimetrik gelir delikleri herhangi yeri farketmez bunlar ödemlerin gelisi guzel kafasina gire yerlesmesinden Korkma gecicek aynadan uzak dur kafani burnuna cok takma butun estetik ameliyat sonrası herkezin yasadigi seylerdir istisnalar varmidir hah belki biraz daha hafif hizli gecirmislerlerdir sureci. Sakin ol cevren fark yok yok eskiden daha iyiydi der duyma aldirma Dusun ki kolunu herhangi biryerini carptiginda sismiyor mu carptigin yer burnunun derisini yuzup icindeki her bir kemigi elden gecirdiler diktiler kestiler hemen iylesmesibi bekleme Tabiki sisser odem toplar bir tarafin iylsirken diger taraf daha gec odem atar tam atti derken bakarsin yine sis hatta her sabah bir sure senin farkedecegin sis haline gunaydin demeye alis bir ayi atlatinca ifaden geri geliyor bakislar mimikler eski sen sonra ufak ufak güzelleşmeye başlıyoruz yerine oturmaya başlıyor o beğenmediğin burnunu sevmeye basliyorsun Sakinles Gecicek bunlar✋

ÇOK GÜZEL ANLATMISINIZ BENDE YENİ AMLİYAT OLDUM 20 GÜN FİLAN OLUYO ÇOK TAKILMASAN ÖDEMDİ ŞİŞLİKTİ HİÇ HİSSETMİYOSUN SAKİN OL VE 6 AY SONRASINI DÜŞÜN KENDİNİ BUKADAR ÜZMENE GEREK YOK BEN GÜLEMİYORUM HALA VE İNANİLMAZ DİŞLERİM AGRIYO AMA HİÇ SORUN YAPMIYORUM GEÇİCEK İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN TATLIM

Ya cok tesekkur ederim. Icimi rahatlattiniz. Hic aklima yokken boyle degisikligi kabul edince ve gorunce cok panik oldum. Zaman ve sabir isiymis. Ve evet bugun de sag deligim sis uyandim. Ilk alci cikinca cidden negatif bir ruh haline girdim gece taktim da taktim. Saol icim rahatladi.

Ya cok tesekkur ederim. Icimi rahatlattiniz. Hic aklima yokken boyle degisikligi kabul edince ve gorunce cok panik oldum. Zaman ve sabir isiymis. Ve evet bugun de sag deligim sis uyandim. Ilk alci cikinca cidden negatif bir ruh haline girdim gece taktim da taktim. Saol icim rahatladi.

inan sabah kaltıgında burunum sol deliği kalp şeklindeydı acayip hallere giriyolar hiç takılma aynaya çok bakma etrafındakıleri hiç duyma şişlikler için yeşil çay iç ve özellikle soguktan çok iyi koru soğuktan çok şişiomuş

inan sabah kaltıgında burunum sol deliği kalp şeklindeydı acayip hallere giriyolar hiç takılma aynaya çok bakma etrafındakıleri hiç duyma şişlikler için yeşil çay iç ve özellikle soguktan çok iyi koru soğuktan çok şişiomuş
Tesekkur ederim evet en iyisi boyle aynalara takilmamak ve kimseyi dinlememek. yesil cayi duzenli tuketiyorum zaten. Destekleyici olmasi avantaj.

Ah o etraftaki negatif enerji yayanlar burasi boyle mi kalacak yok iki tarafın ayni degil :)) daha sayarim gittin kendini sakat ettin neyin vardi sanki hepsinin agzina kürekle vurmak istiyorum :) Yaz geliyor ve iyileşmiş sisler gozle gorulur inmis sadece bizim farkedecegimiz kadariyla artizler gibi dolastigimiz da Ben baslicam millete kusur saymaya :))

Ah o etraftaki negatif enerji yayanlar burasi boyle mi kalacak yok iki tarafın ayni degil :)) daha sayarim gittin kendini sakat ettin neyin vardi sanki hepsinin agzina kürekle vurmak istiyorum :) Yaz geliyor ve iyileşmiş sisler gozle gorulur inmis sadece bizim farkedecegimiz kadariyla artizler gibi dolastigimiz da Ben baslicam millete kusur saymaya :))
Haha:))) valla aynen. dun daha ince bugun daha kalin sismis bayagi. Herkes de farkediyor. nasil dikkatse. ama artik takmamaya calisiyorum. dogal surec ve ayna fotograf isine pek takilmadan zamana biraktim kendimi:)))

Back
X