Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm önce iyi bi kadın doğumcu seç kendine takiplerini yaptır şimdi dr. sana 2 3 günde bir kan tesiti yapacak hcg seviyen doğru ilerliyormu diye yani düşük tehliken var mı yok mu diye bunlar çok önemli mesela 5 ay önce benim hcg değerim hızlı yükselmeyince 1.5 aylıkken düşük yaptım![]()
ben tekrarlayım bebişim 4 haftalık daha araştırdım biraz şuan bi elma çekirdeği kadarmış inanılmaz doktora gitmem için erkenmi yoksa daha bekleyimi bi arkadaşım cvplarsa çokk sefinirim
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun.Kendine takiplerin için iyi bir kadın doğum uzmanı bulup gidebilirsin.Ancak kan testini doktor isterse yaptırırsın.Ben hiç yaptırmadım mesela.Doktor 5.haftada keseyi gördü.6.haftada gel kalp atışlarına bakalım dedi.O yzüden doktorun isterse yaptırırsın.Saç boyatma konusuna gelince Bazı doktorlar izin veriyor bazısı sakıncalı görüyor.Yalnız bütün doktorlar ilk 3 ay saç boyatmanın sakıncalı olduğu konusunda hemfikir.Belki bişey olmaz ama tedbir amaçlı ilk 3 ay boyatmamak lazım.