• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum lütfen

Edaser

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
7
6
8
35
Balıkesir
Arkadaşlar lütfen birileri bana yardım etsin 1.5 yıllık evliyim tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz Ankara ve istanbulda başarı oranı yüksek tüp bebek merkezleri nereleri tatbiki herkes için bu değişiyor ama yinede bilen arkadaşlarımız yardım etsin allah kimsenin. Evini bebeksiz bırakmasın çok zormuş

Arkadaşlar lütfen birileri bana yardım etsin 1.5 yıllık evliyim tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz Ankara ve istanbulda başarı oranı yüksek tüp bebek merkezleri nereleri tatbiki herkes için bu değişiyor ama yinede bilen arkadaşlarımız yardım etsin allah kimsenin. Evini bebeksiz bırakmasın çok zormuş
Merhaba.umarım gonlune gore bir yer bulursun. Forumu biraz arastirdinmi? Simdi tam konu ismini hatirlamiyorum ama merkezlerle ilgili bir konu acilmisti. Isine yarar muhakkak. Ben memorial i arastirmistim. Dr semra kahraman ve ekibinin ayrica memorial labaratuarinin iyi oldugu kanaatine varmistim. Orada yaptirmak kismet olmadi ama bi bak istersen. Ben diyarbakirda yaptirdigim icin isine yaramam :)) rabbim insallah sana da nasip eder.

Canim hayirlisi olsun oncelikle bu aksam haberlerde bir konu vardi dr lar aslq bebeginiz olmaz demisler bir cifte ve istanbulda sanirim bulent tirasa gitmisler su an ikizleri var istersen bir arastir bu doktor nerede calisiyor... İnsallah vesile olur..

Allam razı olsun sizden inşallah allah bebeksiz hiç bir ev bırakmasın insan başa gelince anlıyormuş çok zor aklımdan memorıal ve bahçeci var istanbul için Ankara'da da gürgan klinik ve başkent Üniversitesi var bakalım ne olacak çok üzülüyorum

Back
X