tecrubeli arkadaslarim yardim

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Kizlar mrb uc haftadir esimle korunmuyoruz normalde 28 gunde bir adet olurum adetime 6 gunum var daha ama bu sabah cok az lekelenme olmus erken adet oldugumu hic hatirlamiyorum gunu sasmaz yani tirstim biraz okudum netten 21 gun gectikten sonra adet olunmasi normal diyo olabilirmis hamile kaldigimi dusunmeye baslamistim hamile kalinca mesela boyle lekelenme olabilirmi bi yardim etseniz?:110:

Kizlar mrb uc haftadir esimle korunmuyoruz normalde 28 gunde bir adet olurum adetime 6 gunum var daha ama bu sabah cok az lekelenme olmus erken adet oldugumu hic hatirlamiyorum gunu sasmaz yani tirstim biraz okudum netten 21 gun gectikten sonra adet olunmasi normal diyo olabilirmis hamile kaldigimi dusunmeye baslamistim hamile kalinca mesela boyle lekelenme olabilirmi bi yardim etseniz?:110:
3 ayda bir 1 haftayla 3 gün arası öne atması normal. İçinin rahat etmesi açısından testte yapabilirsin

Cnm adet oncesi lekelenme olabilir. Normal adet gunun gectikten sonra gene adet olmazsan test yap. en dogru sonucu o zmn verir. bizde yeni yeni korunmuyoruz ama cok arastirdim bu konulari :)

Tsk ederim kizlar kendimi fazla kaptirdim heralde Rabbim hayirlisini versin insallah:KK39:

Back
X