Tecrübeli bayanlar baksın...

zamanla acıların seni öyle bir yoğurur kii olaylara kalben değil aklen bakmayı öğretir..geçmiş geçmişte kalır her zaman için..arada sevgi olmasa bile,ön yargılarından dolayı kimsenin kimseye üzüntü yaşatmasına gerek yok,hakkıda yok.şuan yaptıklarına aşkın için katlanırsın,aradan zaman geçer ve o aşk biter..kimse anasına babasına bile katlanamıyor yeri geldiğinde çooooooooook sevmesine rağmen..ve kimsenin de seni tüketmesine izin verme ,hele ki başkası için...yerimseniben

doğru söylüyosunuz....aşk herşeye yeter gözüyle bakıyorum ama....onunda yetmedi yerler varmış demekki...biraz zor oluyo ama öğreniyorum...arıtık pek benimde bu ilişkiden umudum kalmadı napıcamı bilmiyorum:çok üzgünüm:

Sana neyi seviyorsun diye sorsam. Cevabın ne olur.
Bu yaşlarda inan bana, alışkanlığı ve hoşlanmayı sevgi sanıyor insan..
İş ciddiye binince hayatı paylaşmaya gelidiğin vakit
İşler değişiyor. Huyu karekteri sevdiriyor insanı.
Tecrübeme dayanarak söylüyorum, agrasif. sinirli adamdan eş olmaz
Olur ama ömürden ömür gider.. Yazık etmeyin ben böyle şeyleri duydukca
Gördükce amann diyorum sakın hataya düşmeyin. etmeyin eylemeyin ya
Huzur arıyorum diyorsun? bu ilişkide huzuru samanlıkta iğne arar gibi ararsın
Hep pışpışlıycan bu tip adamları.. yaşın genc hayat güzel pozitif ol kimler çıkar karşına

ondan ayrılırsam çok üzülcem..yapamam başka biriyle seviyorum fln diye çok şartlıyorum kendimi...oysa hatayı böle demekle yapıyorum biliyorum...tek ksuruda bu olsun diyip geçiştiriyodum...aslında ablacım dediğin gibi sadce alışkanlık ve yaşanmışlık...kafamı toparlayıp doğru bi karar veremiyorum...ama artık böle gitmicek ya değişicek yada ben olmicam hayatında...ilgilenip fikirlerinizi söyledğiniz için teşkkür ederima..opuyorumnanaktan

kaç yıl dayanabileceksin ki beyefendinin bu tavırlarına

18 yaşından beri çekiyorsun bu koca bebeği

senden kaç yaş büyük bilemiyorum ama inan ki insanlarla uğraşmaya değmez

koy tavrını

ya kendine çeki düzen versin ya da çekilsin önünden

Canım sana da ilk yazdığın yazıya göre direkt yorum yapıcam. Yani şuan sorum ne bilmiyorum. Ama sevgilimle tanıştığımda ben de böyleydim. Çok ciddi sorunlarım vardı. Geçmişte kalan kötü hatıralar bi türlü yakamı bırakmıyordu. Bu üç yıl içerisinde depresyon bile geçirdim. Onada nedenlerini en başta anlatmıştım. Ve biliyor musun ben sevgilime tam 1.5 yıl güvenemedim. O sabırla bekledi beni. Şimdi güveniyorum. Arada ufak problemler çıkıyo. Bende evliliğe sıcak bakmıyordum ama bir süre geçipte gelip bana benimle ilgili böyle bir niyetinin olduğunu hissettirmesi, söylemesi bütün düşüncemi değiştirmişti. Yani diyeceğim o ki; sevgilin kendini yanında güvende ve huzurlu hissettiği için sorunlarını bu kadar açık ve net yaşıyor. Bu seni üzer tabiki. Ama destek olmaktan vazgeçme cnm. Tabi bir yere kadar. Kendinden ödün vermeden yap bunu. Seni ezmesine izin verme. Yeri geldiğinde alttan al. Her lafına tamam canım sen haklısın bitanem diyip geçme. Zaten ilişkinizde 1 yıl olması bile uzun değil bana göre. Zamanla herşey rayına oturacaktır. opuyorumnanaktan

Canım sana da ilk yazdığın yazıya göre direkt yorum yapıcam. Yani şuan sorum ne bilmiyorum. Ama sevgilimle tanıştığımda ben de böyleydim. Çok ciddi sorunlarım vardı. Geçmişte kalan kötü hatıralar bi türlü yakamı bırakmıyordu. Bu üç yıl içerisinde depresyon bile geçirdim. Onada nedenlerini en başta anlatmıştım. Ve biliyor musun ben sevgilime tam 1.5 yıl güvenemedim. O sabırla bekledi beni. Şimdi güveniyorum. Arada ufak problemler çıkıyo. Bende evliliğe sıcak bakmıyordum ama bir süre geçipte gelip bana benimle ilgili böyle bir niyetinin olduğunu hissettirmesi, söylemesi bütün düşüncemi değiştirmişti. Yani diyeceğim o ki; sevgilin kendini yanında güvende ve huzurlu hissettiği için sorunlarını bu kadar açık ve net yaşıyor. Bu seni üzer tabiki. Ama destek olmaktan vazgeçme cnm. Tabi bir yere kadar. Kendinden ödün vermeden yap bunu. Seni ezmesine izin verme. Yeri geldiğinde alttan al. Her lafına tamam canım sen haklısın bitanem diyip geçme. Zaten ilişkinizde 1 yıl olması bile uzun değil bana göre. Zamanla herşey rayına oturacaktır. opuyorumnanaktan

yazınızı okurken kendi iliişkim gözümün önüne geldi...şuan benim yaptığım şeler sevgilinizin size yaptığı davranışları aynısını sergiliyorum bende ona...ne kadar şanslısınız ki siz atlatmışsınız ve şuan mutlusunuz umarım benimde emeklerim boşa gitmez....teşekkür ederim ablacıma.s.

Back
X