Tecrübeli bayanlar hamile ola bilirmiyim?

Gunay 44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
20
-4
1
25
Merhaba,ben hamilelik düşünmüyorum. yaklaşik 2 ay önce ilişki yaşadim.Bu ilişkiden 3 hafta sonra regl oldum ,amma, kahve rengi akintiyla başladi.Reglim kirmizi ve pihtiliydi.Fakat herzamankinden az sürdü yaklaşik 3,4 gün .Ben süphe etdigim icin bu iliskiden 21 ,35,43 gün sonra idrar testleri yaptim.Hepsi neqativdi.Ve en son olarak iliskiden 2 ay sonra yine 3 tane idrar testi yaptim neqativdi.Fakat reglim yine gecikiyor.Ve hicbir belirtim yok.Çok korkuyorum.Hamilelik olsa idrarda çikarmiyidi? Kan verme şansim yok.Hiç idrarda çikmayan hamilelik varmi? 2 ay yeterli süremi? Onceden tesekkurler.

Merheba hamilelik öyle bir olay ki hiss etmemen mumkun diyil illaki biryerde kendini belli eder negatif çikmiş zaten merak etme gebe olmazsin 2 ay geçmiş gebeligin belli olmasi için 16gun sure yeterli belirtiler ortaya çikiyor ve test pozitif

Hiçbir belirtim yok.Beni şüphelendiren şey son reglmden sonra yaklaşik 2 hafta sonra adet gibi sancilarim oldu.Ve sonra çok az kahve leke geldi ve ben yarin hemen test yaptim yine neqativdi.bir de adetim gecikti baska ve normalde hep adetden 1 hafta once akintim ve agirm olurdu simdi hicbiri yok tam sakinim

Ilişkimin uzerinden 2 ay geçdi diyorsun hamile olsan şu an 2 aylik filan olurdu bebek yani gebelik olsa herturlu hiss edersin sen hormonlarina baktir bende bi kere adet bozuldu öyle azar azar geliyodu hormonlarim oynamişti hap filan yazdi doktor yine eskiye dondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…